Marcaje

Heroes of Realm

Nume alternative: HotR

Heroes joc de Realm - bazat pe browser-ul de tranzacționare joc de strategie. Creatorii de joc vă oferă posibilitatea de a intra în lumea de personaje fantastice care au nevoie de împărăția. Crearea de care este scopul tau principal în joc.

Atunci când decide să se joace Heroes of Realm vă rugăm să asigurați-vă că cerințele de sistem ale jocului Eroilor Realm cu parametrii de computer. Practic, parametrii de mașină cu vârf nu este necesară aici, dar încă:

• viteza procesorului - 2 GHz

• RAM - 1 GB

• Hard Drive - Cel putin 2 GB

• conexiune la Internet.

Asigurându-vă că totul merge bine, puteți începe pentru a proiecta joc. Eroi de înregistrare Realm destul de nu este complicat, dar necesită date de orientare sincer

1. Loghează-te pentru site-ul oficial al jocului Eroilor Realm;

2. alege secțiunea - începe redarea;

3. înainte de a avea posibilitatea de a alege unul din serverele;

4. după ce selectați serverul de care aveți nevoie să introduceți date dacă deja înregistrat - alegeți fereastra etichetat "gratuit pentru a juca", și de a crea contul dvs.,

5. introduceți un nume care va fi utilizat în viitor;

6. introduceți adresa de adresa dvs. de e-mail curent,,

7. gândi și scrie o parolă formată din șase la cincisprezece caractere

8. Repetați parola, și nu specificați parola ca nicaieri in alta parte;

9. selecta o întrebare de securitate;

10. scrie răspunsul la întrebarea de mai sus, amintiți-vă că,

11. specifica cine ți-a spus despre acest joc,

12. bifați dacă luați regulile jocului;

13. bifați dacă ați fost deja puse în aplicare treisprezece ani

14. atingeți - juca gratuit.

Acum ești în joc. Și trebuie să devină Domnul și de a construi împărăția lui.

În Eroilor Realm, poți să te joci oricare dintre personaje, și ei sunt aici la fel de mult ca 350.

Heroes joc de Realm online pe care le oferă aceste împărății

• Venizin;

• Kiriti;

• Adriago.

Venizin - are teren fertil și vreme bună, cantități atât de mari de alimente și de bogăție. Empire Unite de pe întregul continent. Colectează în mod activ forță militară care va uni din nou pe continent.

Kiriti - acest regat a fost stabilit de către imperiu a treia Prince Venizin. Există resurse imense de minereu. Au ambiția de a crea din nou un imperiu.

Adriago - a fost creat de-al doilea prinț al imperiului. Există resurse bune de piatră magică de la sol. Gata pentru a razbuna doi dintre frații săi pentru trădare.

Sarcina de a reconstrui unul dintre imperii.

Heroes of Realm online, vă permite să formați armata, pentru a îmbunătăți performanța lor de apărare a salva regatul său de la atacul de către forțele inamice. După cum vă construi împărăția ta de la blocare.

HotR joc este un joc cu o grafica anime stil primitiv, și anume, dar o voce care acționează corespunzător. Prezentat de luptă destul de simplu, dar nu e important. După meci, permite de a realiza ideile gândite cele mai neașteptate strategice.

A se vedea pentru tine. Finalizarea procesului de joc Eroilor Realm și veți fi mulțumit.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more