Marcaje

Heroes of the Sword

Nume alternative: Heroes of the Sword

Heroes a Sword Online - gratuit joc multiplayer bazat pe browser, cu bătălii în timp real. Adversarii vor trăi jucători. În rolul unui războinic vă veți găsi în orașul de insule de zbor, unde se va arăta în toată splendoarea sa. Deplasează în sus pe harta de joc, va distruge inamicii pe drum, care cu dorința egal să tânjești după moartea ta. În afară de o varietate de gameplay plin de sarcini. Quest-uri oferă posibilitatea de a câștiga bani pentru a cumpăra arme și perioade. În acest RPG va cuceri nivel după nivel, explorarea fiecare dintre ei, și în timp devine mai puternic. Heroes of Might joc oferă o oportunitate de a deveni un erou adevărat, așa că nu ratați această oportunitate unică este!

Interesant, să încerce să joace Heroes a Sword poate ca un oaspete. Că este, fără a crea un cont. Dar, în acest caz, realizările tale nu vor fi salvate. Dacă doriți să continuați nevoia de afaceri a început Heroes a Sword de înregistrare, pe care eu trebuie să spun este destul de simplu și rapid. Trebuie să completați în câteva domenii într-o formă specială: numele jucătorului emeyl, parola, parola de repetare, data nașterii. Dar trebuie mai întâi să alegeți caracterul pe care doriți să controlați. Țineți minte că înregistrarea a accepta termenii acordului. Deci, este util de a pre-citit regulile. Cerințele de sistem nu pot face griji, pentru că proiectul nu este în întregime fantezist în această problemă și pentru gameplay-ul va avea nevoie de configurația medie cele mai obișnuite de calculator. Privire de ansamblu asupra conecta la World Wide Web. Internet de lucru într-adevăr minuni și stai acasă, posibilitatea de a plonja în atmosfera incitantă Rubilovo, retrăiesc tot vacarmul de sentimente, care este capabil de a experimenta un războinic adevărat.

Heroes a Sword vei juca cu arme. Cu toate acestea, spre deosebire de jocuri similare de browser, tipuri de gloanțe sunt absente. Pentru a ajuta la player-ul este dat de arme doar tivita. Și anume, sabie, topor, ciocan, club, syurikeny. La început, vi se oferă posibilitatea de a se supună de formare pentru a înțelege cum să se ocupe de arme. De asemenea, arme disponibile pentru a utiliza vrăji și artefacte. Și toate acestea este de a selecta și personaliza puteți face! Vizita un fierar, cumperi o armă puternică, iar dacă ai reușit să ajungi la turnul de magie aici, veți obține diferite artefacte magice și vrăji (vânt, apă, foc, fulgere și moarte).

În timpul jocului erou pompat și se dezvoltă. Un profil este o distribuție achievement points pe luptător abilitățile. Parametri, cum ar fi agilitate, protecție, sănătate, magie, puterea și norocul au tendința de a îmbunătăți.

Da, Heroes a Sword joc - o lume de aventură lume unde pericolul pândește clocoteste pe toate laturile . De ce sunt numai încăierări între adversarii ferme in arena. Face o varietate de gameplay și prezența de mai multe moduri: solo, perete de perete, sau Capture the Flag. Vă puteți testa în fiecare dintre ele! Dar, în afară de lupte memorabile, Heroes Din Sword lăuda on-line capabil de a avea o discuție specială în care se află oamenii tovarăși ca plăcute, așa și însoțitorii sincere. Fiecare participant are dreptul de a scrie mesaje de chat pentru a-și exprima opinia cu privire la orice problemă.

Dragi fani ai emoții, veți găsi multe lucruri interesante. Principalul lucru - cu siguranță merge în gol, urmați calea de la novice la războinic experimentat și a obține o mulțime de emoții plăcute. Noi putem doar vă doresc mult noroc și o experiență plăcută!

 

Heroes de înregistrare on-line Sword