Marcaje

Eroii din Valhalla

Nume alternative: Eroii din Valhalla

Heroes of Valhalla este o combinație excelentă de genuri

Heroes of Valhalla este încă foarte proaspăt și se află în dezvoltare activă. Asta înseamnă că mâine jocul poate fi diferit de cel pe care îl vezi astăzi. Dar putem afirma deja cu siguranță că mai multe genuri de strategie și de apărare a turnului sunt împletite aici. Decorație în stil scandinav, vikingi, mitologia și eroii lor.

Gameplay

Totul este destul de simplu aici, începând să joci Heroes of Valhalla vei fi întâmpinat de un corb negru care te va introduce în joc. Nu există încă videoclipuri sau povești introductive aici. La fel cum nu există nicio alegere între caracter sau rasă. Vi se oferă un sat mic de administrat, trebuie dezvoltat, construit cu clădiri și apărat. Întregul joc interactiv este apărarea satului. Dar această apărare nu este simplă, nu există armate aici, cel puțin nu aveți arme de asediu, ci doar eroi puternici și turnuri de apărare.

Trebuie să organizezi și să dezvolți turnul de apărare al orașului tău împotriva atacurilor inamice. Inițiați singur fiecare atac și puneți și voi eroii în apărare. De asemenea, puteți controla eroii și îi puteți plasa pe câmpul de luptă între apărări. Nu uitați să construiți și să îmbunătățiți turnuri, acestea vor ataca inamicii automat când vor ajunge în zona de atac a turnului.

Eroii sunt principalul tip de trupe defensive, astăzi. Nu pot fi mai mult de 4 eroi în apărare. Vin în diferite specializări:

  • Berserker face multe daune la corp la corp
  • Arcașul provoacă daune la distanță mare
  • Daune reduse Knight, dar apărare ridicată
  • Axeman daune medii și apărare medie

De îndată ce inițiezi un atac, eroii ies din poartă și se confruntă cu inamicii. Îi poți trimite să intercepteze diferite grupuri, sau îi poți lăsa la porțile principale ale orașului pentru protecție maximă. Căci dacă poarta cade, tot satul va cădea. Vă recomandăm să vă gândiți cu atenție la etapele de protecție.

Un sfat: în primele etape, construiți metereze defensive și ridicați-le la nivel. Cu cât nivelul unei astfel de structuri este mai mare, cu atât punctele sale de lovituri sunt mai mari și cu atât este mai dificil de depășit de inamic. Și între timp, îl poți trage cu arcuri sau îl poți umple cu pietre. Vă rugăm să rețineți că există și diferite tipuri de turnuri cu putere, viteză și zonă de atac diferite. Noi tipuri de turnuri sunt deblocate pe măsură ce valuri de inamici sunt distruse. De asemenea, pentru fiecare val vei primi recompense valoroase de la corb. Poate fi aur sau resurse, sau coarnele invocarii eroilor, atât legendari, cât și obișnuiți. Adversarii tăi din fiecare etapă vor evolua și se vor dezvolta. Aceasta înseamnă că trebuie să vă îmbunătățiți apărarea și să vă dezvoltați eroii. Acordați atenție tipurilor de trupe inamice. Sunt soldați care sar peste obstacole, sunt arcași și arbaletari și sunt războinici obișnuiți la corp la corp.

Descărcați Heroes of Valhalla gratuit și începeți să jucați pe computer folosind un emulator Android. La urma urmei, această strategie a fost dezvoltată pentru smartphone-uri.

Vi se poate părea că jocul este foarte simplu și nu are chef, dar nu uitați că aceasta este încă o versiune beta și într-o săptămână dezvoltatorii pot adăuga ceva nou și amuzant.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more