Marcaje

Moștenirea Hogwarts

Nume alternative:

Hogwarts Legacy joc de rol bazat pe universul Harry Potter. Aici veți vedea grafică 3D de calitate excelentă. Toate personajele sunt bine exprimate. Acompaniamentul muzical este realizat în stilul celebrului ciclu de filme despre băiatul vrăjitor.

Înainte de a începe, vizitați editorul de caractere și găsiți un nume pentru eroul dvs. După aceea, te așteaptă antrenament, care nu va dura mult timp. Apoi poți începe să joci Hogwarts Legacy.

Dacă sunteți familiarizat cu ciclul de lucrări pe care au fost filmate multe filme și chiar au apărut mai multe jocuri, atunci puteți ghici cu ușurință ce vă va spune acest joc.

Hogwarts este o școală pentru copii cu talent pentru magie. Dar nu este suficient doar să te naști cu înclinații magice, pentru a deveni vrăjitor va trebui să înveți multe lucruri:

  • Stăpânește arta de a face poțiuni
  • Învață vrăji și creează-ți propriile tale
  • Stăpânește abilitatea de a zbura măturii
  • Cercetă și împrietenește-te cu fiarele magice
  • Descoperiți secretele unei clădiri sumbre de la Hogwarts
  • Alegeți în care dintre comunitățile școlii doriți să studiați
  • Găsește-ți propria baghetă magică unică, care îți va dezvălui cel mai bine puterile

Și multe alte activități interesante te așteaptă în acest joc. A fi vrăjitor este destul de distractiv, deși poate fi dificil uneori.

Cronologic, evenimentele descrise aici au loc în anii 1800, cu mult înainte ca Harry Potter să ajungă la această renumită școală pentru a studia.

Studentul care este personajul principal deține cheia secretului străvechi. Dezvăluie de care vei avea nevoie, pentru că dacă nu se face acest lucru, amenințarea cu moartea va atârna peste lume.

Jocul are loc într-o lume uriașă deschisă, care nu se limitează la teritoriul școlii. Explorează totul în jur, călătorește prin pădurea interzisă, Hogsmeade, Hogwarts și ținuturile din jur.

Deveniți un adevărat vrăjitor sau vrăjitoare stăpânind toată înțelepciunea acestui meșteșug. Încearcă să deslușești misterul străvechi, a cărui cheie se află în mâinile tale. Preveniți moartea lumii magice și a tuturor locuitorilor ei.

Aflați cum să aveți grijă de animalele zâne. Ca recompensă pentru aceasta, puteți, de exemplu, să zburați pe cai înaripați și multe altele.

Aflați cum au trăit vrăjitorii în acea epocă. Nu a fost atât de ușor pe cât ai putea crede. În acele zile, pe teritoriul Hogwarts erau mulți locuitori periculoși, dintre care unii va trebui să lupți folosind toate puterile și abilitățile tale magice. Deveniți câștigătorul vrăjitorilor întunecați, spiridușilor, trolilor și altor creaturi care tulbură liniștea locuitorilor lumii basmului. Pentru a face acest lucru, va fi necesar să stăpânești cât mai repede vrăji de luptă, dintre care unele sunt interzise să le folosești astăzi.

Comunicați cu alți rezidenți ai școlii, găsiți noi prieteni printre ei și îndepliniți sarcini și solicitări.

Hogwarts Legacy descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți achiziționa jocul de pe portalul Steam sau vizitând site-ul oficial al dezvoltatorilor.

Instalează jocul chiar acum pentru a stăpâni toate trucurile magiei!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more