Marcaje

Sfânt-al doilea război

Nume alternative: Războiul Sfânt

Religie medievală și fanatici lor fideli, cruciade și confruntarea de națiuni întregi - nu este o realitate ușor Sfânt-War on-line. Nu există nici un loc apostazie sau lașitate, tot ceea ce se întâmplă în numele lui Dumnezeu și cu permisiunea lui ...

Joc online Sfânt-al doilea război contribuie la dezvoltarea browser-based jocuri de rol temă medievală. A atinge succesul și victoria asupra inamicului, puteți urmări pur și simplu credințele religiei lor, pe care le acceptă la înregistrare. Pe langa alegerea global - statutul religios (Knight catolic-musulman sarazini și păgâni), înregistrarea în joc Sfânt-al doilea război va necesita vă pentru a decide ce fel de lume pe care doriți să trăiască - cei invitați șase. Ei bine, atunci cu atât mai prozaic - pentru a crea un nume unic, introduceți adresa de e-mail din contul curent, să accepte un acord de utilizator și înregistrare pe această Sfântă-al doilea război este de peste.

Având în vedere că eroul a fost ales în mod automat (de înregistrare Sfânt-War Online este nici o cameră pentru libertatea de alegere, ca atare), da-l un unic și să dea caracteristicile individuale, nu veți reuși.

Joc Sfânt-al doilea război on-line, în care toate au loc între reprezentanți ai opoziției, o cursă - între oameni. Adepți ai diferitelor religii (cu excepția devotament fanatic) diferite de competențe și abilități individuale, muniție militară și armament. Ulterior, câștigând experiență și câștiga monede de aur, poti cumpara pentru personajul tău noi armuri, scuturi, arme și echipamente. În plus, în magazine încă o mulțime de lucruri - de la lupta armasari la elixiruri magice.

Joc Sfânt-War on-line oferă o mare varietate de quest-uri pentru a merge și de a rezolva un număr mare de probleme de joc. Desigur, laitmotivul principal al acțiunilor de orice cavaler al Ordinului este de a crea propria dvs.. Cel puțin acest lucru ar trebui să aspire. Poate că pentru dumneavoastră nu va imediat puternic și glorios, dar ai răbdare. Joaca Holy-al doilea război nevoie etape, peering în dușmani, rezolvarea problemelor imediate, abilitățile lor de coaching. În ceea ce privește acest ultim punct, este bine să-și exercite pe teritoriul lor, astfel încât resursele miniere și transforma locuința lui umil într-un castel maiestuos cap demn de ordine.

Pentru a extrage resurse, nu trebuie să faceți nimic special, doar de joc activ la jocul online Sfânt-al doilea război. Poate că pentru unii jucători jaf și agresiune - din metodele obișnuite, dar aici ele sunt legitime. La interfața are caracteristici speciale - ". Attack", "ataca", "Fură", Joaca jocul Sfânt-War on-line este convenabil pentru faptul că puteți alege nivelul de adversar - acest lucru vă va oferi o listă de candidați, care poate fi atacat. În plus, există o limită de timp și va fi capabil să identifice atacuri.

Dar nu câștiga neapărat jafuri - du-te la locul de muncă sau de a deveni un mercenar care servesc la lupte contractuale. Disponibil pentru jucatori pariuri jocuri și pariuri.

Și unde este locul de religie, vă întreb? În PvP luptă - răspundem! Când luptă aranjate - ordinul împotriva ordinului, atunci asta e în cazul în care lupta fierbinte, dedicarea și apere ideologia lor. Dueluri format crize la comandă totală este determinat câștigătorul.

Trebuie remarcat faptul că Sfânta-război a juca la prima vedere pare locuri nudnovato, probabil din cauza faptului că, înainte de jucător nu pune probleme, și nu există nici expeditii loc de poveste. Dar există ceva care transporta nu mai puțin - și spiritul unic al cavalerismului medieval, posibilitatea de a se exprima în diferite forme (de la războinic la predicator) și, desigur, o multime de a lupta pentru cauza comună.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more