Marcaje

Hoppenia on-line

Nume alternative: Hoppeniya, Hopen

On-line Hoppenia - gratuit browser-ul este un joc fantastic care combină elemente ale Strategiei și Manager. Într-o lume nouă, tainică, care se va deschide pentru tine de a juca on-line Hoppenia, va crea propria reședință, popula animale de companie sale magice, care va avea grijă de, de a lupta și de a coopera cu alți jucători. Pentru a reda Hoppenia calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele cerințe de sistem minime:

- Procesor: P4/Celeron 1. 2 + sau Athlon MP / XP

- Cel puțin 512 MB de memorie (optim 2GB)

- Direct 3D compatibil cu placa video

- Adobe Flash plugin (v. 10. xx)

- Conexiune la internet

Ușa de la această lume uimitoare deschideți Hoppenia înregistrare. Pentru a începe Hoppenia joc, nu este nevoie pentru a descărca și instala clientul jocului. Alăturați-vă în joc necesită introducerea Hoppenia următoarele detalii:

1) O parolă puternică

2) E-mail (aceasta există de fapt)

Nume

3) inventat de caracterul de care devii juca

4), codul

Hoppenia Inregistrarea este acum complet și aveți posibilitatea să apăsați butonul Play. Barja Bine ați venit în conflictul dintre viață și Keepers Gardienii foc după selectarea poziției de una dintre părți.

Deținătorii de viață cred în puterea de a procesului științific, prin urmare, necesitatea de a lua în considerare dezvoltarea tehnologiilor majore. În cazul în care nu a fost nevoie de a lupta, ei s-ar fi bucurat de viața liniștită pe insulele lor.

Gardienii de vis foc de cucerire rapidă a arhipelagului. Ei cred că utilizarea forței pot obține controlul asupra tot, și nu încetează să-și exercite capacitatea lor de a ataca nioluni.

Joc on-line general Hoppenia împarte caractere în două tipuri:

1) CAEP

2) Nioluni

Intri această lume în formă Sayera. CAEP găzduiește animale magice - nioluni. Începător CAEP are dreptul de a alege un animal de companie o, dar in timpul jocului la numărul, desigur, crește. Lupte tridimensionale din acest joc sunt disponibile, efectuate prin intermediul nioluni, astfel cum acestea sunt gladiatori tale. Luptă care apar între ele Sueur, numit turnee. Puteți participa la elemente de turnee, începători și tineri Sayera condimentată. Din moment ce vorbim despre sistemul de PvP, trebuie menționat că în joc, uneori, trebuie să se angajeze în luptă cu NPC-uri, care sunt, de asemenea, locuitori ai lumii virtuale Hoppenia.

Nioluni - sunt animale care necesită tutelă de patronii lor. Există parametri ce caracterizează animale rezistenta (sumă), agilitate (mobilitate, răspuns rapid la greve), precizie (capacitatea de a prezice comportamentul inamicului), putere (componenta fizică, care este responsabil pentru accident vascular cerebral de putere), înțelepciune (vă permite să utilizați în mod corespunzător vrăji magice în luptă) . Ce animal ai alege, aceasta va avea argumente pro și contra, pentru ca fiecare tip de caracteristicile de mai sus sunt dezvoltate într-o măsură mai mare sau mai mică. În joc Hoppenia prezent

- Bears

- Wolves

- Vaca

- Monkey

- Tigers.

Urși îndelete, uneori, apar leneș. Dar le face furios, adversarul neglijent literalmente va căuta un unghi al cincilea. Pielea groasă de un urs nu poate fi afectat de nici o armă, și loviturile sale incredibil de puternice pentru a mă mai bine, nu pentru a testa.

Avantajul principal al lupilor considerat agilitate. În luptă, este foarte dificil de a pune prejudiciul lup. Străin pentru a le milă și ei știu locul lor de muncă.

Vaci înțelepți atins cunoștințe profunde de magie, așa folosind-o poate distruge pe oricine in calea lui.

Maimuțe rapide capabile să respingă cele mai multe atacuri. Ele sunt de masterat folosesc atac psihologic, deoarece în timpul luptei și încă mai reușesc să batjocură inamicul.

Tigrii sunt atât de rezistente încât să continue să lupte, în ciuda rana sângerare. Instantaneu intermitent furie ajută tigru aplicat lovituri precise și de moarte.

Toate nioluni trăiesc în Templu. Tu-i hrănească, trenul sau chiar comunica. Dar se întâmplă că este necesar să se reducă Spitalul de nioluni (a restabili sănătatea). Se întâmplă, trebuie să trimiteți animalul la Turnul sau Magic Academiei (pentru a învăța trucuri magice și fizică).

Joaca jocul online poate Hoppenia folosind astfel de locații

- Residence

- Adventist

- Caves.

Residence - este proprietatea dumneavoastră personale, în cazul în care clădirea principală este un conac. În plus, există multe alte clădiri pentru diverse scopuri. De exemplu, o colibă ​​de pescuit pentru a prinde pește sau agricole pentru producția de cereale. CAEP trebuie să facă periodic un ocol pentru a monitoriza procesele care au loc pe teritoriul de bunurile sale.

Adventist City - Hoppenii de capital. Situat aici arena, licitatie, primărie, casa de camera de master este disponibil pentru toate clanuri Sueur. De exemplu, vă puteți plânge în oraș să se angajeze în luptă au loc in arena.

Calea trece prin orașul Caves. Aici puteți câștiga nu numai nioluni sălbatic, dar, de asemenea, obține unele lucruri de valoare.

Hoppenia joc on-line oferă următoarele resurse:

- Diamante - cel mai valoros. Cu ajutorul lor, pentru a activa diverse bonusuri.

- Aur - unitate monetară de bază, vă permite să cumpere bunuri necesare.

- Materiale de constructii - lemn, piatră și lut. Puteți obține doar prin intermediul Camerei de Comerț.

- Produse alimentare pentru alimentarea nioluni (cereale, carne, pește, etc

Începe să joci chiar acum și de vot s-au avantaje Hoppenia. Veți dori cu siguranta interfață simplă și accesibilă de joc. Prezența de informații de fond va ajuta în vremuri dificile. Și utilizarea sistemului de trimitere propus va face jocul și mai interesant. După ce a jucat cu prietenii pe care îi invitați va fi mult mai ușor și mai interesant!

Juca jocul on-line Hoppenia va fi în mișcare prin niveluri. Pentru a începe să se obișnuiască, trece sarcini complot. Îmbunătăți și mai mult nivelul acestuia va fi evaluată de experiența dumneavoastră. Dragi jucători, fiecare nivel nou aduce propriile sale avantaje, prin urmare, în mod constant eforturi pentru a merge mai departe pentru a obține o oportunitate de a se bucura și mândri de realizările lor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more