Marcaje

Cursă de cai

Nume alternative: Cursă de cai

Pornirea afacerii.

    Grow
  • from
  • cal cal propriu
  • De ce grijă de sănătatea ei și crește harakteristiki
  • Naymite a experimentat zhokeya
  • Prinimayte parte în skachkah
  • Razezzhayte în jurul svetu
  • Delayte de succes stavki

Nachitează-i cariera în sportul ecvestru. Faceți un start ascuțit, rapid nu va trebui să meargă tot drumul nou-veniți pentru a deveni proprietari de cal profesioniști.

Ați întâlnit prima dificultate pentru un armăsar neexperimentat, pe care trebuie să-l cultivăm medaliști. Este necesar să organizați cea mai bună condiție pe care o puteți permite pentru capitalul modest pe care îl aveți în timp ce vă aflați acolo. Aveți grijă de sănătatea sa, mesele regulate și nutritive, uneltele și instruirea. Schimbați în timp util potcoavele, cumpărați o șa și alte muniții.

Întâmpinând la curse, câștigi prima capitală. Câștigați bani și cheltuiți cu atenție, pentru a extinde treptat afacerea. Obțineți un profit și puteți participa la vânzări. Crescătorii experimentați nu se vor împărți niciodată cu cai, care au adus o avere considerabilă, până când nu le vor lua pe toate. Luați-vă experiența și traversați caii de elită de dragul posterității. Armăsarii primesc de la ambii părinți cea mai bună calitate și vor fi la primă.

Crearea celor mai buni alergatori sa angajat mult timp în Est, iar caii arabi sunt cunoscuți pe plan mondial. Ar fi frumos să ai câteva standuri în astfel de situații, pentru a îmbunătăți sângele animalelor de companie.

Teamwork. Este timpul să participați la un concurs de mare eveniment și să călătoriți pe tot parcursul iPlayerului, cu un salt imens în lumea imensă, vizitând locul de naștere al celor mai buni concurenți din Emiratele Arabe Unite.

 

Cursa de cai - simulator de curse!