Marcaje

Hounds

Nume alternative: Hounds

Hounds - multiplayer de jocuri pe calculator la persoana a treia, în acest gen thriller. Hounds joc, creat Coreea de studio, mai ales pentru fanii de lupte grele cu ființe extraterestre. Care nu dau o viață normală. Aici aici unul din grupul militar, care sunt primul care a venit în ajutorul cetățenilor de rând.

Să nu pierdem timpul și merge direct la scena, familiar pentru fiecare joc, creați un cont cu jocul. Joc Hounds de înregistrare, la fel ca orice joc pe calculator, nu fac mult efort și nu dau probleme. Standard:

  • Scrie o adresă de e-mail;
  • Inventeaza și notați parola.

Și te afli într-o lume de întuneric și de groază. Pentru a începe un joc Hounds, aveți nevoie pentru a crea personajul tău. Practic, ai un set standard de uniforme și echipament. Dar asta e un plus, de-a lungul întregului gameplay-ul vă poate schimba aspectul și armele lui, până la mici detalii. Jocul vă permite să efectuați Hounds gratuite astfel de funcții.

Vei avea o mare selecție de arme și echipamente, în general. Personajul tău poate lupta singur și într-o echipă care va face gameplay-ul mai ușor, dar nu cu mult.

Ca joc Hounds online, partenerul tău în joc poate fi prietenul tău în lumea reală.

Producătorii s-au gândit pentru fanii cei mai înfocați de combatere moduri de joc monștri multiple:

  • Modul Single;
  • Cooperative;
  • Scale lupte;
  • Pentru shootere online;
  • Distruge sefi.

Modul Single - lupta ta spectaculos cu numai ființe extraterestre. Proces destul de complicat.

Cooperative - luptă umăr la umăr cu prietenii. Dar, devine tot oponenți, care nu este grupul de luptă mult mai ușor.

Bătălii pe scară largă - lupta merge chiar în centrul orașului în cazul în care toate plin de monștri, și există o mulțime de aliații tăi.

Pentru trăgători on-line - este familiar pentru jucători regimuri de combatere a străinilor.

Distrugerea sefi - tratament separat pe partea de sus, nu pot lucra pentru toată lumea. Lupta cu liderii mari și puternice de creaturi extraterestre.

Cu toate acestea jucărie este un plus foarte mare, există un dezavantaj. Având în vedere că jocul la persoana a treia, puteți vedea întregul proces de la umăr. Personajul tău este ceea ce acoperă aproape întregul ecran, este foarte dificil să se concentreze asupra a ceea ce se întâmplă în procesul de joc. Dar acest lucru în cele din urmă să se obișnuiască.

Principiul de bază al jocului - de a fi mereu cu o multime de arme.

Se spune că grafica in joc Hounds, lovind în realism și de înaltă calitate. Amurg etern, suspans colt - trebuie să fim mereu în gardă. Escape nu va funcționa - acestea sunt peste tot, si tanjesc dupa moartea ta. Fanii nu s-au văzut pentru o lungă perioadă de timp jucărie groază atât de real. Muzica este de a face, de asemenea, locul de muncă și pune un fior pe piele. Jocul este din ce în ce câștigă doresc să joace ceva de acest gen.

Puteți începe să joci jocul Hounds. Trebuie doar să se înregistreze și ești un războinic în această lume întunecată de orori. Au un joc frumos. Mult noroc pentru a supraviețui!

 

Hounds de înregistrare on-line