Marcaje

Cum să supraviețuiești 2

Nume alternative: Cum să supraviețuiești 2, cum să supraviețuiești 2

Joc Cum de a supraviețui 2 este recomandat pentru supraviețuire.

Într-un joc de acces timpuriu lansat Cum să supraviețuiești 2 în genurile de aventură rol-playing acțiune. Fani ai apocalipsei zombie Cum să supraviețuiască 2 poate descărca de la 29. 10. 2015 pe platforme:

 • PlayStation 3 și 4
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

De ce oamenii trag pe groază? Poate că le lipsesc ochelarii și emoțiile în viață, așa că caută o modalitate de a stârni emoții cu ajutorul jocurilor pe calculator. Chiar și cinematograful nu poate fi comparat cu produsele de jocuri, deoarece îi lasă publicului rolul unui observator necomplicat, în timp ce în parcelele de jucării o persoană este capabilă să influențeze situația, să-și îmbunătățească caracterul și să se scufunde în aventuri periculoase pentru a atinge scopul.

supraviețuiesc printre zombi.

Mulți oameni sunt familiarizați cu fundalul primei părți a distracției și acum puteți descărca Cum să supraviețuiască 2. Situația cu virusul zombie pe Los Riskosn după câțiva ani nu numai că nu sa îmbunătățit, dar a câștigat impuls. Dacă la început oamenii de știință credeau că vor face față destul de rapid virusilor dacă ar fi izolați, dar acum este clar că a început o pandemie globală.

Cineva încearcă să supraviețuiască singur, alții se adună în grupuri. Cei infectați cu o infecție teribilă se învață și devine din ce în ce mai greu să supraviețuiască în fiecare zi într-o lume decăzută și decăzută, dar se dorește să se construiască cel puțin o apariție îndepărtată a stabilității și bunăstării. Principalul lucru nu este să pierzi speranța și poate că într-o zi va veni ziua când va fi posibil să găsești o formulă care ucide un virus zombie.

Trebuie să te duci la Louisiana, dar nu poți decât să-ți spui singur. În acest timp sălbatic trebuie să fii nenorocit, inteligent și inteligent să găsești un loc sigur pentru a construi o tabără. Uitați de cercetașii școlari. Școala pentru băieți-naturaliști nu este potrivită pentru bărbații care încearcă să-și aranjeze o viață mai mult sau mai puțin confortabilă, nu numai pentru ei înșiși, ci și să-și protejeze prietenii.

Căturați-vă pentru alimente, apă și adăpost și, de asemenea, comunicați cu oameni diferiți, încercând să înțelegeți motivele și aspirațiile lor. Nu toți cei vii vor fi prieteni, pentru că jafurile și banditurile au înflorit întotdeauna, iar acum au primit statut "legal". Ce va aduce o întâlnire cu un străin carismatic care promite sprijin și ajutor? Ar trebui să am încredere în el? Trebuie să încercăm, pentru că este cu siguranță mai bun decât zombi.

caracteristici de joc.

Cum să supraviețuiți 2 pe PC vă permite să vă extindeți baza, atrăgând până la 16 persoane și cu patru puteți efectua simultan anumite acțiuni. În timpul trecerii la anumite momente, puteți să măriți sau să vă deplasați pentru a vedea mai bine rezultatul.

Fiecare caracter contribuie la dezvoltarea taberei prin îndeplinirea sarcinilor, consolidarea clădirilor, obținerea de bunuri, fabricarea de unelte, arme și armuri. Poți să-ți creezi singur eroii și apoi să-i antrenezi, adaptându-te la condițiile unei vieți dificile. Hărțile sunt create la întâmplare, iar personajele explorează teritoriile nou descoperite, până la mahalalele din New Orleans.

Pick up elemente care pot fi utile pentru consolidarea taberei și creșterea nivelului de erou. Trebuie să construiți capcane, să construiți și să întăriți baricade, să depuneți abilități de master în ateliere, să căutați complet și să participați la raiduri și schimbarea timpilor de zi cu condițiile meteorologice va da cum să supraviețuiți încă 2 realism.

. Faceți totul pentru a vă îmbunătăți viața într-un cadru pandemic. Fiți gata să atacați zombii în orice moment, acoperiți spatele celuilalt și apoi veți rămâne intacte.

cerințe minime de sistem

 • ОС: 64bit / Windows 7
 • Memoria: 4 GB OZU
 • Procesor
 • : Intel i3 3GHz
 • Video: DirectX 11 compatible
 • spațiu pe disc: 8 Gb
 • Cardul
 • Sound: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more