Marcaje

Hunter Lamă

Nume alternative: Lama Hunter

Hunter Online Lama - este un joc online multiplayer role-playing. Vă veți găsi într-o lume care este plină de pericole, va deveni unul dintre vânători, și va lupta împotriva monștrii.

Începe un joc Hunter BladeVy întreb dacă computerul tău îndeplinește cerințele minime de sistem, astfel

Sistem de operare - Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

RAM - 1 GB.

CPU - AMD3000 + sau Pentium ® 4 martie. 0. GHz

Hard Drive - 4 GB.

Placa video - X1300 ATI sau NVIDIA 6600.

Versiune DirectX - DirectX 9.

Conexiune de mare viteză la Internet.

Hunter Lamă poți juca gratuit pe site-ul oficial.

In Hunter Lamă de înregistrare este destul de simplu și nu ia mult timp, pentru aceasta veți avea nevoie de:

1. Vizitati site-ul oficial al jocului.

2. Pe site-ul, faceți clic pe "Cântați».

3. Introduceți numele de utilizator pentru joc.

4. Introduceți adresa de e-mail.

5. Introduceți propria parolă.

6. Introduceți data dvs. de naștere.

7. Introduceți codul.

8. Bifați căsuța corespunzătoare cu privire la acordurile cu regulile jocului.

9. Click aici pentru a crea un cont «Deschide cont».

Intregul joc Hunter Lama este construit pe principiul de vânătoare în cele mai vechi timpuri. Vă va vâna nu numai animalele care sunt acum cale de disparitie, dar monștrii care au o imagine diferită. De vânătoare în sine va avea loc în diferite locuri: la tropice, paduri, jungle și ghețarii chiar. Sunteți pe cale de se poate întâlni atât dinozauri și balauri, astfel încât să fie gata pentru a satisface orice foștii locuitori ai Pământului.

După intrarea în joc, puteți alege unul din caracterele standard propuse, precum și orice fel de armă. De asemenea, puteți alege personajul tău haine, din latină, care se încheie haine de zi cu zi. Să fie pregătit pentru faptul că vânătoarea poate de asemenea interfera cu condițiile meteorologice, poate fi caderile masive de zapada, care pot reduce vizibilitatea.

Hunter Lama este conceput în stilul de 3D, astfel încât grafica și tot jocul ca un întreg, nu vă va lăsa indiferenți, și toate arata peisaje foarte realiste.

Hunter blade are propria cameră de chat și forum, cu care veți putea nu numai să comunice, ci, de asemenea, pentru a găsi răspunsuri la întrebările pe care le pot avea în timpul jocului.

Nivelul de viața ta și că de adversarul tău este întotdeauna afișată pe ecran, umple nivelul de trai s-ar putea, în orice moment și va fi întotdeauna în măsură să știe când să se oprească lupta, dar să fie pregătit pentru faptul că nu toate animalele sunt gata să plece imediat câmpul de luptă, dragoni va ataca până în ultimul moment.

Hunter Lamă puteți juca atât de singur și cu prietenii, de a crea comenzile universale și lupta împotriva monștri nivel superior.

Hunter Blade este potrivit pentru persoane de diferite categorii de vârstă, poți să te joci toată familia și de a crea un clan de vanatori vechi, precum și de a ajuta la vânătoare vă poate ajuta unele animale domestice.

Dacă vă place aventura și doriți să vă încercați în rolul de vânător, atunci nu pierdeți timpul, de a crea personajul tău și să se joace Hunter Blade.

 

Hunter Lamă de înregistrare on-line