Marcaje

IcedLand

Nume alternative: Icedland

Icedland online - brayzernaya gratuit joc fantastic care combină strategia clasic și economic. Acest joc de rol în format text. Format text înseamnă că nu module grafice active. Joc online Icedland este o lume de gheata dupa Apocalipsa. Inregistrare Icedland te duce la 2,091. Timp severe în care oameni care au venit din somn criogenic, încearcă să supraviețuiască. Crearea locuitorii orașului dure eforturi inimaginabile de terenuri câștiga resursele lor, care sunt mijloacele necesare de subzistență. Icedland poți să te joci cu aproape orice calculator. Cel mai important prezența unor cerințe de astfel de sistem:

1) Sistem de operare Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP;

2) procesor Pentium 300 MHz

3) Memorie 128 MB,

4) Compatibil cu DirectX videoadaptor;

5) conexiune la Internet.

Descarca fisiere nu au nevoie pentru a juca. Alăturați-vă în joc Icedland are loc în următoarea secvență:

- Numele de utilizator introdus - numele jocului

- Gândite parola

- E-mail

- Cod rescris

Apoi, înainte de a ajunge o fereastră în care Icedland de înregistrare on-line solicită date cu caracter personal:

- Data nașterii

- Reședință

- Etaj

- ICQ

- Numărul de telefon

După terminarea acestui proces, veți obține un GPS-navigator și un cuțit. Este timpul de a trezi din somn criogenic, care a durat o jumătate de secol, iar sentimentul copleșitor de disconfort de la dezorientare temporară, încearcă să se adapteze la viața în lumea viitoare. În primul rând aveți nevoie pentru a avea grijă de sursă de a face bani. Joc online Icedland are propria moneda - Ilex. Aranja pe pentru a câștiga una dintre întreprinderi sau în studio, după ce a aflat despre disponibilitatea de locuri de muncă. Pentru a evita surprize neplacute, cu siguranță ar trebui să asigurați-vă că ați selectat profitabilitatea întreprinderii.

Joaca jocul on-line Icedland nevoie caracter de pompare. Avea grijă de îmbunătățire a acestor caracteristici:

- Sănătate

- Force

- Informații

- Precizie

- Agilitate

- Art

- Stabilitate

Învățarea

- Indemanare

De sanatate, putere, inteligenta, precizie, agilitate - parametrii cu care cresc jocul devine mai bine. Este mai mare gradul de dezvoltare a acestor abilități de luptă, cu atât mai ușor Icedland juca fără frică, care nu este suficient de puternic pentru a supraviețui într-o lume crudă. Expertiza, de stabilitate și de învățare competențe legate de parametrii economici și de competențe responsabile pentru lupta.

Joc online Icedland are un sistem bine dezvoltat de PvP. Conflicte în curs de desfășurare între locuitorii țării duce de multe ori la încăierări de luptă. În plus, din când în când trebuie să se apere împotriva atacurilor mutanți și afine. Mutanții - similare cu animalele fiind grefate cu genele umane. Acestea au fost utilizate în dezvoltarea de vaccinare DPA. Ong sunt proscriși ai societății și apar brusc, deoarece pot apărea de nicăieri. De fapt, aceasta este de rezidenți cu drepturi depline Icedland, care place ascetism. Noțiuni de bază o dată pe drum existență retrasă, a reveni la viață civilizată, nu mai au ocazia.

Veți fi capabil de a participa la aceste tipuri de luptă: corp la corp, împușcat, în grabă, fără să se gândească. De asemenea, sunt disponibile lupte singur și de grup, până la războaie corporative.

Sortimentul de elemente necesare pentru a juca Icedland destul de diversă. Toate lucrurile sunt împărțite pe categorii:

1) Cold Steel

2) arme de foc

3) Accesorii pentru arma

4) Armor

5) pantofi

6) Transport

7) Kituri și stimulente

8) Grenade

9) Cadouri

10) Electronice

11) Arte și înscrise

12) Piese de schimb și Junk

Toate lucrurile au scopul lor special. Arme utilizate numai în corp la corp tivit, dar destul de ieftin. Tipuri de arme de foc au argumente pro și contra. Accesorii pentru arme sunt cu laser și obiective turistice optice, lansatoare de grenade. Este nevoie de armura pentru a proteja. Ai crea singur. Pantofi folosite în luptă. De transport în joc are atât de aer și de la sol. Truse de prim ajutor va ajuta la restabilirea sanatatii după lupta, și stimulente sunt folosite direct la prepararea de daune luptă. Arte și colectează-au înregistrat prin comenzi în directoarele lor. Renunta la îndemână atunci când crearea de obiecte. Și elementele din rândul lor au nevoie pentru a schimba setările de unele elemente. Cu ajutorul cadouri puteți participa la cei care îți place.

In lupta, necesar pentru a efectua căutarea de locuri de muncă. Și pentru a face călătorie, folosind harta de joc, orașul și li se anulează Freeland. Luați-vă timp pentru a explora întinderi de gheață de teren. Crede-mă, va fi capabil să se simtă în această lume confortabil si increzator!

Juca jocul on-line va Icedland nivelurile. Cu fiecare nivel nou Icedland deschide perspective mari pentru toți jucătorii. Mai multe niveluri în joc (aproximativ o sută), astfel încât înainte de oportunități practic nelimitate de dezvoltare. Urmări atât de luptă și la nivel economic. Extinde treptat descoperi esența profundă ideea originală a jocului. Privire de ansamblu asupra cred în succesul tău și sigur pentru a fi capabil de a atinge un nivel ridicat!

Scufundati-va in atmosfera unica de joc și a devenit creatorul unui nou viitor minunat! Fiți răbdători și tu cu siguranță sunt norocos!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more