Marcaje

Idle Inn Empire

Nume alternative:

Idle Inn Empire este un joc de strategie economică în care trebuie să stăpânești o profesie neobișnuită pentru o persoană modernă. În joc, veți vedea o grafică neobișnuit de colorată într-un stil de desene animate. Vocea este frumos realizată și transmite foarte precis atmosfera unei taverne medievale.

Înainte de a începe, va trebui să veniți cu un nume pentru hanul dvs. medieval și să selectați alte câteva opțiuni.

În continuare veți găsi un antrenament nu prea lung, unde dezvoltatorii vă vor arăta cum sunt efectuate acțiunile principale din joc.

După aceea, vei începe să joci singur Idle Inn Empire.

O mulțime de distracție vă așteaptă în acest joc, deoarece a fi în afacerile hoteliere în epoca medievală poate fi foarte interesant.

  • Adăugați camere la hanul dvs.
  • Îmbunătățiți decorul holului principal și al zonelor de zi
  • Deschide unități similare în alte localități
  • Explorați noi tipuri de servicii, acest lucru vă va permite să câștigați mai mult
  • Gestionează bucătăria și barul, alege ce fel de mâncare și la ce preț vor fi vândute în hotelul tău
  • Construiți repere care vă vor face hanul faimos și vor atrage călători din întreaga lume

Dacă crezi că aceasta este toată lista de cazuri, atunci te înșeli, în joc vei găsi multe concursuri și nu numai.

Jocul nu este lipsit de umor, cu invitații apar adesea situații comice care te pot face să zâmbești chiar și într-o zi mohorâtă și înnorată.

Când aveți mai multe hoteluri, va fi dificil să urmăriți totul pe cont propriu. Dar dezvoltatorii au prevăzut o astfel de situație și au implementat oportunitatea de a angaja manageri de conducere care vă vor ajuta să îndepliniți sarcinile zilnice de rutină.

Aveți grijă de divertismentul pentru oaspeți.

de bătălii din arena Colosseumului vor fi o mare distracție pentru oameni. Precum și vizitarea complexelor de băi. Jocurile arcade și scufundările pot aduce, de asemenea, venituri suplimentare pentru hanul dvs.

Există un număr mare de animale fără stăpân în vecinătatea tavernelor tale, le poți aduna, le poți oferi hrană și îngrijire. Mulți oaspeți vor fi încântați să se relaxeze în compania animalelor de companie pufoase.

Încercați să angajați exact cât de mult personal aveți nevoie și să vă plătiți lucrătorii suficient, dar nu prea mult. Dacă aveți prea mulți angajați, acest lucru va duce la cheltuieli excesive.

Vizită jocul în fiecare zi și un cadou surpriză te va aștepta în fiecare zi, iar la sfârșitul săptămânii vei primi o recompensă valoroasă și mai mare.

Concurează la concursurile de pescuit și fabrică de ciocolată pentru a obține premii tematice interesante. Odată cu lansarea actualizărilor, vor exista și mai multe concursuri și premii.

De sărbători sunt organizate

de evenimente speciale, unde veți avea ocazia să deveniți proprietarul unor premii exclusive.

Pentru confortul dvs., a fost implementat un magazin în joc, de unde puteți achiziționa tot ce aveți nevoie atât pentru moneda din joc, cât și pentru bani reali.

Puteți descărca

Idle Inn Empire gratuit pe Android dacă urmați linkul de pe acest site.

Începe să joci acum pentru a deveni cel mai de succes cârciumar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more