Marcaje

Ikariam

Nume alternative: Ikariam

Scrierea soare strălucitor, plajă cu nisip alb și sunetul blând al valurilor ... Undeva în Marea Mediterană, pe o mică insulă, nu există civilizație. Sub lumea va ști acest timp de prosperitate și de descoperire! Acest Ikariam on-line!

Dacă vrei să fi cel care va transforma această mică insulă în puterea puternic și începe să joci jocul on-line Ikariam, aveți nevoie pentru a trece înregistrarea modest. Alăturați-vă în joc Ikariam este după cum urmează: site-ul oficial al jocului esti click pe grafic și să vă umple Ikariam Înscrierea într-un nume de utilizator desemnat domeniu, e-mail, parola și alegeți-o lume în care te joci.

Ikariam După înregistrare, veți primi un lot mic de pământ, care ar trebui să transforme treptat într-o țară dezvoltată.

Pe insulele din Marea Mediterană, există cinci tipuri de resurse: marmura, cristal, de sulf, de construcție și de vin. În special în Ikariam online, aveți nevoie de materiale de construcție pentru construirea de terenuri. Deci, prin toate mijloacele să-și extindă producția de această resursă și trimite muncitorii pe prada.

După extracția de toate resursele necesare pentru a continua, vă proceda la cea mai interesantă etapă a jocului. Juca jocuri on-line Ikariam foarte interesant pentru cei cărora le place să se implice în dezvoltarea și extinderea orașelor. De la Academia vi se va face cercetarea, vei antrena cazarmele militare, și cât de repede a construi un port maritim comercial și navele vor putea să se angajeze în resurse de comerț cu alți jucători.

În scopul de a proteja orașul tău de atacurile armatei inamice pe el, trebuie să-l anexeze de un zid înalt. În cazarmă războinici disponibile slingers, care poate fi angajat pentru a proteja orașul. De îndată ce afacerile din oraș îmbunătăți, iar depozitul este plin de resurse, atacuri mai frecvente vecinii detractori. În acest caz, rămâne posibil pentru a consolida peretele și angajarea o cazarmă militară, trimite pentru a apăra de decontare.

După un timp, lupta va fi disponibil în largul mării. Aici, în caz de înfrângere, nu veți pierde orașul, și doar unele resurse valoroase.

Ikariam - joc online, în cazul în care pentru fiecare noutăți și schimbări nu pot ține pasul. Prin urmare, lângă tine va fi întotdeauna patru consilieri, care va tine la curent cu evenimentele importante recente. La sosirea de noi consilieri de știri semnalat de lumină puternică.

Joc online Ikariam este plin de caracteristici diferite, pentru a vă ajuta să dezvolta imperiul. Oamenii de stiinta vor face multe descoperiri în domeniul științei. Ei vor inventa echipament militar complex, descoperi noi tehnologii și arme.

Jocul este gratuit, dar există servicii cu plată, cum ar fi achiziționarea de Ambrosia, pentru care le puteți cumpăra un cont Premium Ikariam PLUS. Cumpara acest cont vă va permite un control mai mare asupra orașului și revizuirea. Tot cu ajutorul ragweed șapte zile puteți crește de extracție a resurselor de 20%.

Mai mult vă dezvolta satul tău, cu atât mai mult numărul de oameni în ea. Aceasta, la rândul său, vă va permite să crească numărul de lucrători și oameni de știință. Că populația a continuat să crească și mai mult, va trebui să monitorizeze nivelul de fericire al oamenilor din primărie. Pentru a menține acest nivel de care aveți nevoie pentru a construi locuri unde oamenii pot răspunde nevoilor lor.

Pentru comoditate, puteți schimba revizuirea joc - disponibil pentru tine o hartă a orașului de pe insulă și în întreaga lume.

Joaca Ikariam fi gamerii ocazionali confortabile, pentru că viața în fierbere și fără prezența ta constantă. Deci, participarea a continuat în joc nu este o necesitate - de lucru în sate tot timpul va continua.

Joc online Ikariam salută joc comun. Puteti colabora cu alți jucători, alianțe finale și stabilirea alianțe. O astfel de cooperare este benefic pentru ambele părți: puteți stabili comerț, raiduri aliați în dușmani și coloniza întreaga insulă. Dar atenție: fiecare misiune de spionaj poate fi expusă și partea inamicului pentru a afla cine la angajat spion.

Joc Ikariam în valoare de joc! Acum, ideea de a dezvolta propriile lor imperiu este foarte popular. În plus, astfel de petrecere a timpului de relaxare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more