Marcaje

Illuminares

Nume alternative: Illyuminares
Iluminare

Ilgra pentru East

încântat

de fani Anime nu trebuie să li se spună despre lumea încântătoare, plină de culoare în care trăiesc locuitorii săi. Dar daca esti nou si doar recent imbracat cu harul lui, jocul Illuminares de la dezvoltatorul Tengco, alaturi de editorul GGMedia, te va cuceri cu minunile sale, va impresiona peisajul si va fascina cu o poveste minunata.

La prima vedere, într-un astfel de colț pitoresc nu se poate întâmpla nimic teribil. Dar când începeți să jucați Illuminares, veți înțelege cât de frumoasă și de înșelătoare poate fi frumusețea. Printre sakurul magnific de înflorire, pagodele solemn înălțătoare, livezile luxuriante de piersici, evenimentele teribile uneori au loc, iar eroii eroici se luptă pentru a eradica spiritele rele, demonii și monștrii care au crescut pe terenuri frumoase.

Înregistrarea

Illuminares este un proces natural pentru jucăriile bazate pe browser, dar dacă sunteți înregistrat în rețelele sociale, le puteți folosi pentru a intra în modul de joc.

Noua veniți par a fi într-un basm, dar admirând frumusețea care a fost descoperită, nu uitați să vă uitați - situația se poate schimba rapid. Vuietul tăios sau urletul amenințător vor rupe liniștea și, uneori, inamicii atacă în mod neașteptat, cu tăcere totală. Vizitați depozitele Dragonului și faimosul teren al Onoarei, explorați temnițele și temnițele sinistre, în care adversarii le place să se ascundă.

Gestionarea caracterelor carismatice, câștigând experiența necesară pentru aventuri ulterioare. Nu există lipsă de adrenalină - multe sarcini sunt legate de pericol, iar prietenii și asistenții virtuali vă vor ajuta să o găsiți.

Ne întâlnim cu eroii

Alegerea eroilor din jocul Illuminares este mai degrabă laconică:

 • Deva
 • Bestiya
 • Mag
 • Voin

fiecare are propria lor listă de abilități, dar din moment ce sortimentul eroilor este modest și este necesară o pompare suplimentară, trebuie să fii ghidat de preferințele personale - cu care aș vrea să-mi petrec restul vieții în lumea basmelor.

Printre abilitățile eroilor - capacitatea de a deține trei tipuri de arme, combinarea lor cu magia și când participați la luptă, schimbați-le în timp util. Cu toate acestea, indiferent cât de priceput este un personaj războinic, nu se poate opune unui val de dușman. Ei vor fi completati cu talentele sale de catre asistenti, printre care se gasesc fete destul de interesante: maestrul betiv, zana de basm, ucigasul samurailor de neegalat.

În bătălii, vor fi temperați împreună cu tine, sporind abilitățile și achiziționând obiecte utile cu echipament. Veți aprecia participarea lor când va veni timpul să vă vindecați de răni sau să atacați rapid monstrul.

Mai ales vreau să acorde atenție acelor animale de companie care te vor purta pe tine însuți:

 • Urșii
 • Byk
 • Vepr
 • Turtle
 • Tigr
 • Rabbit
 • Fenix ​​
 • Drakon

Aceste suporturi te vor ajuta mai mult decât o dată când trebuie să ajungi rapid la un nou loc sau o manevră la aterizarea unde se desfășoară infernul. Fiecare este demn de atenție și va fi util, dar orice jucător visează să se ridice până în momentul în care poate să-i îmblânzească pe Dragon sau Phoenix.

Toate la căutarea de locuri de muncă!

Sistemul de luptă iluminare

este comun - jucători cu jucători (PvP) și jucători împotriva monștrilor (PvE). Redă misiunea sa pozitivă posibilitatea de a se uni în bresle. Într-o mulțime prietenoasă, du-te la cele mai îndepărtate temnițe închise pentru a le elimina de la monștri. Pentru o astfel de muncă murdară, vă bazați pe premii, iar experiența pe care o obțineți pentru o operațiune de succes va deschide noi oportunități. În plus, intrați în joc în fiecare zi, participați la tombole și primiți cadouri. Nimeni nu a fost vreodată afectat de noile aripi sau armuri ale zeilor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more