Marcaje

Imperia Online

Nume alternative: Imperia Online

Empire Online de la sat la stat.

Conceptul de strategie înseamnă un sistem bine gândit de acțiuni pentru atingerea unui obiectiv global folosind resursele disponibile. Jocul browser-ului Empire online este disponibil pentru milioane de jucători online. O caracteristică distinctivă a acestui proiect este că toate acțiunile se desfășoară în timp real și există peste 30 de milioane de utilizatori în proiect.

Începând să joace Imperia Online, utilizatorul parcurge o simplă înregistrare, a cărei formă constă din doar trei câmpuri - nume, parolă și adresă de e-mail. După această procedură de minut, jucătorul este transferat la timp în Evul Mediu, primește un teren cu mai multe case. Instruirea se încheie destul de repede, iar utilizatorul nu are de ales decât să se gândească și să construiască o strategie de succes pentru a transforma un sat mic într-un imperiu puternic mare și uriaș. Resursele pentru construirea unei puteri puternice în proiect sunt doar patru elemente de aur, piatră, lemn și fier. Utilizând mintea și resursele disponibile, jucătorul are un drum lung de parcurs.

Pentru a dezvolta și domina.

de moduri de a-și dezvolta propriul imperiu în joc sunt diferite, jucătorii înșiși determină scenariul lor de succes, dar dacă nu dezvolți toate direcțiile în același timp, atunci o părtinire într-o direcție sau alta va afecta cu siguranță calitatea vieții cetățenilor. Sarcinile din proiect sunt structurate astfel încât să se mențină un teren de mijloc.

Game Empire Online oferă oportunitatea de a dezvolta patru domenii de activitate simultan:

  • Politica militară Crearea unei armate puternice este posibilă în timpul construcției de clădiri speciale, dezvoltarea unei baze științifice pentru studiul noilor tipuri de arme. O armată puternică permite jucătorului să extindă teritoriul, să se alăture provinciilor în capitala statului și să formeze colonii;
  • Creșterea economică se realizează prin extragerea resurselor și prin disponibilitatea industriilor. Cu cât sunt mai mulți cetățeni într-o țară virtuală, cu atât mai multă forță de muncă și mai multe oportunități pentru colectarea impozitelor. Un alt tip de venit este comerțul. Puteți face comerț cu alți jucători.
  • Diplomația și vecinii și prietenii aliați din joc sunt necesare nu numai pentru a crea legături comerciale și rute, ci și pentru alianțe militare. Prin aderarea la o uniune existentă sau crearea unuia, jucătorul, deși contribuie cu fonduri la vistieria comună, va primi tehnologie, sprijin militar de la prieteni sau pur și simplu împrumută bani.
  • Dezvoltarea culturală trebuie să construiască orașe frumoase cu atracții culturale, ceea ce indică o economie puternică. Este posibil ca un jucător să nu își extindă neapărat teritoriul prin mijloace militare, este posibil ca alți participanți la proiect să dorească să se alăture unui Imperiu puternic, fără a lupta.

Empire Online Great People are o altă caracteristică, există dinastii conducătorilor în ea care pot acumula propria experiență. Fiecare împărat are propriile abilități și forțe, în orice zonă. Este de remarcat faptul că aceste personaje trăiesc o viață reală, se nasc, cresc, îmbătrânesc și mor. Fiecare Om Mare are un talent pentru ceva, de exemplu, poate crește numărul trupelor.

În proiectul Empire Online, puteți juca o perioadă nedeterminată de timp, jocul rulează într-un ritm pe îndelete, dar utilizatorul nu se va obosi de așteptările îndelungate, deoarece în timp ce o sarcină este efectuată, puteți face cu siguranță cealaltă. Jucătorii din proiect au ocazia să comunice între ei, să discute strategii, planuri și căi de dezvoltare comune.

de atenții ar trebui să fie acordate graficii și sunetului. Imaginile excelent desenate și designul sonor armonios vor încânta chiar și cei mai pretențioși jucători.

Unique Eveniment de Paște în Empire Online (durează 10-21. 04. 2020)

de Paști este una dintre cele mai cunoscute și respectate sărbători din calendar. Și de aceea o luăm foarte în serios în fiecare an. Anul acesta nu este diferit, desigur. Singura întrebare pe care trebuie să o pui în timpul Paștelui este: câte ouă poți purta cu o mână? Ce vei face cu cealaltă mână? Ei bine, răspunsul la a doua întrebare este evident - veți colecta ouă! De fapt, numărul de ouă nu contează mult pentru că puteți transporta cât puteți! Acesta este punctul de plecare al evenimentului Egg Hunt, care va fi relansat pentru a sărbători Paștele! Acesta va începe pe 10 aprilie și se va încheia pe 21 aprilie.

Pentru cei care încearcă prima dată Vânătoarea ouălor, regulile sunt simple:

  • În unele orașe neutre, ouăle vor fi ascunse;
  • Fiecare jucător poate trimite spioni în orice oraș neutru și va avea ocazia să ordone spionilor să caute ouă;
  • Ouă colectate pot fi folosite pentru a achiziționa articole în joc și boostere;
  • De fiecare dată când un jucător găsește un ou, are șansa de a fi SPECIAL;
  • Volume, talismane, cutii, planuri, cizme și multe alte obiecte de valoare așteaptă să fie cumpărate pentru ouă greu câștigate;

Deci te-am convins să mergi la Imperia Online pentru Paște?

Sperăm cu adevărat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more