Marcaje

IMVU

Nume alternative: IMVU

Ai într-adevăr vă place să chat-ul live și adesea aranjate pentru a întâlni oameni noi, dar jocul este doar pentru tine IMVU. Prin acest proiect a fost atașat mai mult de optzeci de milioane de oameni din peste tot pământul și să participe în mod activ. Pentru a participa la joc acolo, orice restricție cu privire la locul de reședință și de locație. Doar imaginați-vă, puteți admira o cameră uriașă puțin să se întâlnească și să vorbească într-un format 3 D . Fiecare dintre participanții la joc, care nu ar dori, să fie în măsură să acorde prioritate la caracterul pe care-i place și după ce se va întâlni oameni noi interesante. Și apoi există probabilitatea ca acesta este în joc IMVU online, vă puteți întâlni sufletul pereche. Și așa plictisit să nu trebuie să sufere! Atunci când nu conectat în ziua sau seara, veți găsi în acest joc, cineva cu care să vorbească și să fie capabil de a avea un timp bun. În acest program, există un magazin special. Aici sunt doar o vedere de nume, el își dă seama că se poate trece numai după autorizarea. Pentru a stimula interesul tău în acest proiect va spun un pic despre tipul de produs care are mai mult de zece milioane de euro și în mod constant folosite de către ceilalți participanți la joc. Tantalic perspectivă, deși, nu?

Noi am comentat deja despre faptul că va fi nevoie, precum și în alte înregistrare joc on-line. IMVU înregistrare Jocul este necesar pentru a începe cu succes. Doar administrarea acestui proiect este permis să se înregistreze cu unul dintre site-urile de rețele sociale cum ar fi Facebook, Tweeter, Google sau orice alt.

Dar, dacă nu au înregistrat anterior în mai mult de una din aceste servicii sociale. rețele sau nu doresc să lega contul la acest joc, va trebui să introduceți date în formularul de înregistrare. Pentru a porni înregistrarea click pe link-ul intitulat « Alegeți [_3_ ] ta liber avatar ».

Și apoi, în fața ochilor tăi par a fi o pagină cu un formular prin care va trebui să se stabilească pe cont propriu, pentru a înregistra proiectul și continua să joace IMVU. La început, vi se cere să acorde prioritate la apariția de eroul tău viitor. Atenție furnizate sistem diferite forme, de sex masculin și feminin. Da preferință la aspectul lor, care este mai frumoasa și faceți clic pe ea bifând caseta. Pe parcursul jocului, dacă doriți, puteți schimba imaginea de caracterul cu care vizita magazinul.

Linia « Alegeți ta avatar name » Va trebui să specificați nickname-ul de joc, prin care vă va recunoaște jucători.

Linia de mai jos va trebui să vină și să scrie codul secret de a veni cu o special pentru acest joc. Și în următoarea linie, se duplicat pentru a confirma ortografia. Acest lucru este necesar pentru a juca acest joc IMVU inofensiv și nu vă faceți griji despre ceea ce contul dvs. poate fi hacked. Codul folosește ambele numere și simboluri.

Următoarea linie scrie e-mail, pe care îl utilizați. Și apoi selectați data ta de naștere.

Următoarea înregistrare din punctul de personajele care sunt în imaginea să confirme că sunteți o persoană și nu un robot, selectați caseta de selectare dacă doriți să primiți știri din joc, și faceți clic pe " [_3_ ] Creează IMVU Account », fiind de acord cu regulile jocului.

Pune clientul jocului de pe PC-ul dumneavoastră și începeți să jucați IMVU gratuit.

 

IMVU de înregistrare on-line