Marcaje

Raid magic infinit

Nume alternative:

Infinite Magicraid Joc RPG pentru platforme mobile cu elemente de strategie. Grafică dacă dispozitivul dvs. are performanță suficientă - bună. Muzica este aleasă cu gust, vocea este foarte realistă. În joc trebuie să creezi o echipă de războinici invincibili și să le dezvolți abilitățile prin îndeplinirea diferitelor sarcini.

Înainte de a juca Infinite Magicraid, creează-ți un nume și parcurge un scurt tutorial pentru a afla elementele de bază ale jocului.

În continuare, poți părăsi Sword Harbour cu o echipă de războinici. Sarcina ta este să găsești o oportunitate de a-l învinge pe zeul numit Likhem și de a preveni prăbușirea continentului Lowes.

Învingerea unei zeități atât de puternice nu este o sarcină ușoară și înainte de a avea loc bătălia finală, sunt multe de făcut.

Iată câteva dintre ele:

  • Explorați un continent vast
  • Obțineți materiale pentru modernizarea echipamentelor
  • Crește-ți colecția de eroi
  • Distrugeți răufăcătorii pe care îi întâlniți
  • Alegeți care dintre abilitățile luptătorilor echipei dvs. să le îmbunătățiți

Sarcinile enumerate nu sunt tot ceea ce vă așteaptă în acest joc.

Cel mai dificil lucru este să formezi o echipă invincibilă de eroi. În total, jocul are peste 200 de eroi și 10 facțiuni diferite, ceea ce oferă oportunități grozave pentru utilizarea lor. Încercați să aduni o echipă de luptători care se vor completa reciproc pe câmpul de luptă. Dacă nu reușiți pe cont propriu, puteți găsi cu ușurință soluții gata făcute pe Internet, dar experimentarea pe cont propriu este mult mai interesant. Poate că echipa ta va deveni cea mai puternică din joc.

Rezultatul bătăliei nu depinde întotdeauna doar de puterea luptătorilor, pentru a obține succes, au nevoie de armuri puternice și arme puternice. Toate acestea le poți crea prin colectarea materialelor în timpul călătoriilor tale. Orice armă sau piesă de echipament poate fi îmbunătățită, ceea ce va necesita, de asemenea, o mulțime de articole exotice.

Dobândind experiență, războinicii tăi pot crește nivelul, ceea ce face posibilă deblocarea de noi abilități sau consolidarea celor existente. Alegerea abilităților de învățat poate fi uneori extrem de dificilă, deoarece sunt mai mult de o mie de ele în joc și este imposibil să le înveți pe toate.

Sistemul de luptă nu este dificil, bătăliile au loc în modul pe rând. Tu decizi în ce ordine vor lovi eroii și când să folosești mișcări speciale. Dezvoltatorii s-au ocupat de situațiile în care trebuie să învingi o mulțime de adversari nu foarte puternici pentru a aduna resurse. În astfel de momente, puteți activa lupta automată și doar urmăriți ce se întâmplă.

Faceți alianțe cu alți jucători și luptați împotriva răului împreună sau vă puteți confrunta în bătălii PvP.

Uitați-vă în joc în fiecare zi și obțineți premii și sarcini zilnice. La sfârșitul săptămânii, dacă nu ai ratat nicio zi, te va aștepta un cadou și mai valoros.

Oferte de actualizări în magazin în joc de mai multe ori pe zi. Acolo poți cumpăra arme, armuri, materiale sau eroi exotici pentru echipa ta pentru moneda din joc sau bani reali.

Infinite Magicraid poate fi descărcat gratuit pe Android făcând clic pe linkul de pe pagină.

Instalează jocul și participă la salvarea lumii fantastice!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more