Marcaje

Iris Online

Nume alternative: Iris Online

Iris Online - elegant joc MMORPG-ul on-line, care este un amestec de genuri de ficțiune. Acest joc coreeană traduse în limba rusă de Mail. ru. Joc online Iris online cu publicul ei de obicei anime atmosfera fantastica de jucători disponibile gratuit. Înregistrare Iris Online vă va duce înapoi în Europa medievală, unde va fi disponibil cu folclorul, a se vedea arhitectura orașului și bucurați-vă de contemplarea de cultura antică. Această lume misterioasă învăluită în legende Roma, cu melodii soulful melodii, castele maiestuoase, turnee cavaleresc strălucitoare, mingi de judecată de lux și dans sălbatic în jurul focului de tabără vor capta imaginatia ta. Aromă face cărți de tarot. Ei joacă în joc este foarte important. Iris joc online care poate oferi locuri de muncă pentru fiecare gust. Alăturați-vă în joc Iris Online nu va lua mult timp. Ai nevoie doar de a oferi o adresă de e-mail, numele de utilizator și parola. Făcând clic pe Înregistrare, sunteți de acord cu Termenii de serviciu, EULA, Joc Reguli și Sancțiuni. Apoi, va descărca și instala clientul jocului. Înregistrare Iris Online este acum trecut, și veți deveni un locuitor din lume mare plina de culoare!

Crearea de personajul tău, ați defini o culoare, alege o față și păr. Juca jocul on-line Iris începe de la circ, împărțit în zone. Aici trebuie să se adapteze și să învețe cum să gestioneze jocul. Apoi, vă oferă o plimbare pe una din cele trei mounts pentru a rezolva joc de gestionare a transportului. De altfel, se montează de sanie în joc mai mult de 100 de specii.

Joc Iris Online oferă o gamă de una din cele trei rase. Aici există oameni Feraly și Elfi. Înțelege cine este cine. Oamenii sunt descendenți ai "Tree of Life". Au o mare putere și poate deveni la fel de vrajitori si luptatori. Printre luptătorii au cavaleri, gladiatori și comandanți, și între magicieni veți găsi vrajitori si preoti. Feraly - un amestec de om și animale. Dotat cu o mare putere și agilitate nu au nevoie pentru a folosi magia. Poate deveni rangers (Shadow Hunter) și corp la corp (Veteran, Berserk, Warrior). Și, în sfârșit, Elfii. Ca fara ele într-o lume fabuloasa, misterios? Aceste gardieni ai naturii cu mare intelect au frumusețe de neegalat și har uimitor. Clase disponibile elfii - ea obisnuia și vrăjitori.

Joaca Iris Online va fi mult mai ușor și mai interesant dacă puteți colecta toate cărțile de tarot. Există 22 majore și 56 de mici carduri de carduri. Hărți ajuta pentru a obține acces la temnite, vă permit să modificați aspectul caracterului va adăuga diferite abilități unice, da șansă de a crește inventar. Jocul are multe combinatii diferite de carduri.

Dar jocul Iris online nu se limitează la acumularea de cartele. Efectuarea de căutare de locuri de muncă, de a vizita peșteri și temnițe, monștri de vânătoare, veți obține recompense și de experiență valoroasă. Cu acumularea de experiență, jucătorul punctele de calificare zapoluchaet, care sunt distribuite în aptitudini speciale.

Știi deja că, pentru a juca acest joc Iris Online - aceasta înseamnă de a vizita pestera. Ei, cum ar fi principalele cărți de tarot în joc 22. Unele necesită anumite acțiuni sau criterii pentru a fi eligibil pentru intrare. De exemplu, în iubitorii de pestera pot intra doar o pereche de personaj masculin și feminin. Și cere ca ambele au fost în stare să supraviețuiască, altfel completarea unui termen opriri.

De asemenea, va fi accesibil pentru diferite zone de luptă. În sistemul de PvP, puteți câștiga puncte, experiență și să se joace de bani. Puncte veți cheltui pe achiziționarea de lucruri unice și obiecte necesare. Jocul are mai multe moduri de luptă. Acesta poate fi un duel simplu, și confiscarea de pe flanc, și lupte echipa. De exemplu, va fi implicat în meciurile. Va trebui să lupte în echipa de depozit. O echipă se plătește până la 15 de jucători. Victoria va depinde atât coerența și de fiecare jucător în parte.

Companie Eyasoft coreean a avut grijă să Iris Online joace ca toți cei care decide să încerce mâna la un MMORPG de top-notch. Interfață simplă și accesibilă, suport tehnic și disponibilitatea de informații va ajuta pentru a evita problemele.

Fericit te joci!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more