Marcaje

Ishtvar război Brothers

Nume alternative: Ishtvar război Brothers

Ishtvar Joc: War of Brothers a fost introdus pentru prima dată în lume în 2007. Și de atunci a reușit să achiziționeze o cantitate foarte mare de fani. Mii de jucători din întreaga lume sunt în măsură să evalueze tot farmecul de o lectură neobișnuit normală, la prima vedere, RPG -joc. Acest joc browser-based, astfel încât să nu trebuie să descărcați și să instalați orice fișiere sau programe suplimentare.

La fel ca cele mai multe alte proiecte online Ishtvar: War Brothers înregistrare va fi necesar pentru a începe procesul de gameplay. Având în vedere că întreaga interfață joc adaptate pentru utilizatorii din Rusia, se ocupe de toate caracteristicile procesului de înregistrare nu este dificil.

1 . A de înregistrare a început, puteți pur și simplu faceți clic pe butonul corespunzător situat pe pagina de start a jocului.

2 . În apare înainte de formularul de înregistrare, concentrându-se pe vârfurile sistemul va trebui să completați toate câmpurile, în ordine, precizând numele de utilizator și parola pentru intrare și alegeți aspectul de caracterul tău, atunci puteți începe Ishtvar: War Brothers joc.

Oricine poate conecta la proiect, cu ajutorul contului dvs. în Facebook sau Vkontakte, care simplifică foarte mult și accelerează procesul de înregistrare. Apropo, în scopul de a vă permite să testați jocul înainte de a semna, există un test de funcționare de luptă.

Ishtvar: War on-line Brothers - este un joc multiplayer, care este un amestec de shooter și tradiționale RPG -joc. Oferă înaintea multe sarcini și quest-uri. Și slujba de pornire te imediat după înregistrare. Vă recomandăm insistent să-l ia, pentru că cu el puteți înțelege mai bine toate caracteristicile de joc, și să fie capabil să-și imagineze ceea ce vă așteaptă în viitor.

Așa cum poate ați ghicit, jocul în afară de orice altceva te astepti lupte și lupte. Astfel încât să puteți juca cu succes de joc Ishtvar: War Brothers, ar trebui să fie familiarizat cu principiile de bază ale mecanicii luptă. "Mâinile" tale în joc pe care le-ați creat personaje. Astfel încât să puteți câștiga bătălii, va trebui să se gândească cu atenție despre toți soldații luptă despărțire sistem. Toate acțiunile pe care le pot sprijini vrăji magice și efecte magice. Și la un moment dat a fost magic poate juca un rol decisiv, dar, de asemenea, o mare parte a unui rezultat de succes al jocului depinde tocmai de strategia de dreapta.

În Ishtvar: War Brothers gratuite pe care le poate reda următoarele clase de caracter:

1 . Farmer.

2 . Hunter.

3 . Miliție.

În acest joc online, veți găsi mulți prieteni noi cu colegii dumneavoastră din toate colțurile lumii. Faceți cunoștință și să se alăture clanurile deja stabilite sau, dacă doriți, puteți configura propriul clan nou. În timpul jocului va fi capabil să comunice cu toți ceilalți utilizatori, prin intermediul chat-ul. Și jocul are un calculator special, care vă permite să calculeze consecințele posibile ale lupte grele.


 

Ishtvar război Brothers de înregistrare on-line