Marcaje

Insulele

Nume alternative: Insule, Islandworld

Insulele joc este gratuit și nu necesită descărcare, astfel încât pentru a juca jocul online, Insulele aveți nevoie doar de un browser și Internet.

Pentru a începe un joc on-line Insulele trebuie să vă înregistrați. Alăturați-vă în joc este foarte simplu Insulele și este format din astfel de elemente

1. Enter .

2

. Punct [ _17_] E-mail .

3

. Alegeți o întrebare de securitate.

4

. Introduceți răspunsul la întrebarea.

5

. Indicați podea.

După ce punct vor fi efectuate toate insulele de înregistrare a datelor.

Insulele joc are patru tipuri de caractere:

·                   Lebardist;

·                   Nozhevik;

·                   Swordsman;

·                   Universal.

Halebardier - atlet înalt și musculos, care impune respect pentru puterea lui, pumni sale puternice zdrobeste cu ușurință orice protecție. Aceasta este o opțiune teribil pentru cei care nu sunt puse în afara de luptă corect și deschis, și ale cărui reguli nu se retrage în fața unui pericol, în contrast mereu curaj și corp.

Nozhevik preferă arme ușoare și discret, e războinic rapid. El va avea nici o dificultate, pentru a evita lovituri puternice și de strivire, și ca răspuns la nozhevik grevă demonstra dexteritate și cunoștințe de punctele cele mai vulnerabile ale inamicului, l-au lovit-o serie de atacuri mortale.

Pentru sabia spadasin aceeași parte a corpului, cum ar fi picior sau braț. Este o luptă inteligent maestru spadasin el asteapta intotdeauna pentru momentul în care inamicul este deschis de atac, la un atac de moment de oprire la încercările sale de a bate spadasin. De la ei foarte greu la atacuri eschiva, și de protecție a lamei nu îi permite să se apropie suficient pentru a aplica greva critic.

Universal - este un luptător care nu a luat lecții de elegante aristocrați blade posesie. Stilul său - de metri de școală dure și străzile din orașul-port, dând lecții de neprețuit pentru oricine care ar putea supraviețui încă în jungla de beton. Touring nu este la fel de puternic, nu la fel de agil ca un asasin cu un pumnal, nu la fel de imaculat ca nobilii care de la copilărie la care nu fac parte cu săbiile lor. Cu toate acestea, ea poate fi mult mai periculoasă decât oricare dintre ele, combinând abilitățile de luptă de fiecare.

Insulele joc on-line va începe cu un sat mic din Arroyo pe o insulă rătăcit.

Island joc on-line este cea mai importanta componenta - dezvoltarea caracterului tău. Pentru a supraviețui în ocean plin de pericole, Corsair reală în primul rând, să fie om puternic, inteligent și noroc.

Joc Insulele online este foarte interesant. Vă așteptați aventuri incitante pe uscat și pe mare .

Personajul tău va fi de cinci caracteristici majore:

·                   Agilitate;

·                   Putere;

·                   Rezistență;

·                   Luck;

·                   Health.

Veți fi în măsură să le crească prin distribuirea de puncte de experiență care va fi dat la tine atunci când nivelul de universitatea dumneavoastră pirat. De la caracteristicile de bază de date depinde de arme și armuri, care pot folosi personajul tău, și ceea ce a fost talentul său în luptă va fi declanșat cele mai multe ori.

Luptător Artful lovit cu mai multă precizie și adversarii atac mai des prin aerul din jurul lui, mai degrabă decât a lovit ținta.

Rezistență fizică de luptător va afecta daunele cauzate de macete și probabilitatea de impact Meek - un atac atât de puternic încât, dacă și bloc, adversarul nu ar fi în măsură să păstreze echilibrul, și cu atât mai mult se aplică atac de represalii.

Stamina determină capacitatea de personajul tău, blocuri de rezistență construite, și forța cu care un personaj scapa de oboseala.

Luck vă proteja de la inamice hit-uri critice și ratează din deosebit de vulnerabile la dușmani, și crește șansele de atac de represalii drept la țintă după un bloc de succes. Avere, de asemenea, util pentru tine, dacă risknesh brusc adepți provocare de Voodoo.

Sănătate, determină numărul de vieți personajului - redus de la atacul inamic de succes înseamnă moarte în luptă, atunci când aceasta ajunge la zero.

Joaca Insulele poți astfel de arme ca

·                   Halebardă;

·                   Knife;

·                   Sword.

Insulele

din joc foarte interesante, aici de așteptare pentru tine locații pline de culoare, o gamă largă de arme, pirați lupta si vanatoare de comori. Înscrieți-vă și să se joace - nu vei regreta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more