Marcaje

Dynasty Jade

Nume alternative: Dynasty Jade

Dacă - un cunoscator de cele mai bune aroma oriental, nu au nimic împotriva înțelepciunea zeilor antici și gata pentru a trece de erou aventuros, bun venit la Dynasty Jade. Joc online Dynasty Jade vă rugăm inovații și caracteristici care asigură popularitatea sa printre alte MMORPG-uri.

Cerințe minime de sistem:

1. Sistem de operare - Windows ® ME, 2000, Windows 7, Vista x32,

2. Procesor - Intel Pentium IV 1500 MHz;

3. Placa video - 64 MB;

4. RAM - 1 GB;

5. 5 GB de spațiu liber pe hard disk.

Deci, pentru a începe jocul, trebuie să completați o pagină formular standard de inscriere Dynasty Jade. Puteți să-l face pe site-ul ei oficial, în cazul în care faceți clic pe link-ul cu același nume, trebuie să:

• Introduceți adresa dvs. de e-mail validă;

• Specificați o parolă;

• Crearea unui nume de utilizator sub care veți ști în joc și forum;

• Intrare Următorul în joc Dynasty Jade oferă să accepte necesitatea unui acord, citit regulile jocului și sancțiunile existente;

• Faceți clic pe "Înregistrare".

Când ar trebui să descărcați clientul jocului de pe PC-ul dvs., instala, și, astfel, să obțină acces la joc. În Dynasty Jade, poți să te joci apăsând comanda rapidă corespunzătoare de pe desktop sau în "Start". Când introduceți primul joc, va trebui să decidă cu privire la unul din server propuse și introduceți - le-ați specificat în pasul Dynasty Jade de înregistrare - numele de utilizator și parola.

Următorul pas - crearea de caracterul tău. După ce ați decis pe drum, va trebui să facă o alegere foarte important - facțiune. Total de cinci aici:

1. Skysong (vindecători bune) → îmbunătățirea protecției, trata răniții și revigora pe cei căzuți;

2. Jadeon (Rangers bune) → "cal" lor - atacul de la distanță, dar slab în corp la corp, mai ales în apărare,

3. Vim (rezervoare rele) → puternic atât în ​​atac și de apărare, din păcate, nu fac parte din grupul și atacul de la distanță, astfel încât acumularea de dușmani în picioare ataca doar atunci când este absolut necesar;

4. Lupin (mercenari rele) → au un set divers de a ataca aptitudini;

5. Modo (necromant și un vârcolac) → cel mai probabil, acestea pot fi atribuite la forțele răului, deși nimeni nu știe adevărul despre intențiile lor. Ei sunt capabili de a transforma în timpul unei lupte în creaturi puternice și viața de băut de adversari.

Joc Dynasty Jade Online are următoarele caracteristici care le disting de alte MMORPG-ul gratuit:

• Datorită dezvoltării unei fără clase, vă puteți crea propria dvs. războinic, unic. În mare măsură datorită acestui special juca jocul online Dynasty Jade - o adevarata placere.

• Varietate de quest-uri disponibile: și legendar, și clanul, și tot felul de monstri de vânătoare și de comori, quest-uri, de călătorie, de cercetare, istorice.

• O cantitate considerabilă de Dynasty Jade dungeon on-line.

Sistem de navigare • Ușor: în quest-uri este un pointer special la calea de plus - click în dreapta cardul loc oferă în mod automat trecerea la acest punct.

• Puteți alege pentru a crea arme și armuri (Kraft).

• O varietate de vehicule.

• Dacă dețineți un obzavedetes de companie juca cu siguranță Dynasty Jade va fi mult mai interesant și mai ușor. Cele mai multe dintre aceste animale de companie puteți obține în zonele sălbatice sau în orice alt loc.

• Dynasty Jade joc online, care oferă jucătorilor cu săbii zbor incredibil.

• Modernizarea de armuri, arme și aspectul.

• Puteți juca jocul online Dynasty Jade pe deplin numai atunci când comunică cu alți jucători. În special, este foarte sistem de alianțe dezvoltat.

• Puteți învăța abilități și romantic, de asociere, din nou, pentru a intra într-o căsătorie formală.

Puritate, fragilitate și frumusețea incredibilă a lumii de Dynasty Jade din cauza rudenie cu istoria Chinei antice. La început, veți doar paladin singur, dar în timp, se va dobândi competențele pe care le trage cel mai mult. La urma urmei, trebuie să înțelegeți tainele nemuririi, și savvy împreună cu persistență nu este rănit. Mult noroc!

 

Dynasty Jade înregistrare on-line