Marcaje

Jagged Alliance

Nume alternative: Jagged Alliance

Joc Jagged Alianta Online - multiplayer de strategie bazat pe rol bazat pe browser. Creat de Gamigo acțiune imens place utilizatori caracteristici cum ar fi grafică realistă 3D, o mare selecție de unități salariale, posibilitatea de a crea propria companie, o mare arsenal de arme, luptă colorate cu jucatori reali, eliminarea obstacolelor create de inteligență artificială. Jagged Alianta Online este o continuare demnă de proiecte anterioare. La urma urmei, ea și-a păstrat caracteristicile jocuri de subiecte similare și a dobândit avantaje suplimentare, care se distinge de alte distractiv virtuale. Cere jucătorilor să își îndeplinească misiunea de a pompa mercenari care fac parte din armata are grijă de arme și de a dezvolta tactici. Provocare dușmanii formidabil și arată că puteți fi cel mai bun dintre cele mai bune!

Lista de cerințele de sistem nu este descurajat nebun ei. Gameplay-ul este destul de potrivit pentru urmatoarea configuratie PC: Sistem de operare pentru Windows XP ( SP 2) / Vista / 7, Core 2 Duo 1. 8 GHz, 512 MB de video ( Geforce 8800 / ATI 2600); DirectX 9. 0s, RAM 2 GB, hard disk de 3 GB. Dacă toate aceste parametri sunt normale, Jagged Alianta Online inregistrarea va va oferi acces la una dintre cele mai distractive shootere Internetului. Crearea unui cont - procesul este destul de rapid. Alăturați-vă în joc Jagged Alianta Online prevede introducerea numelui de joc, adresa de e-mail, parola, și acceptarea acordului de utilizare. După aceea, aveți posibilitatea să pas în condiții de siguranță în lumea de război brutal și de a crea propria companie.

La începutul va trebui să decidă în ce clasă aparține protagonistului. Dintre cele cinci clase existente (Sentinel, soldați comandă, lunetist, impuscaturi, soldați) Puteți alege orice vending. Apoi, va trebui să apelați serviciul de mercenari. Unități încasat în joc pentru mai mult de 60 de specii. Trebuie să înveți să aleagă cele mai potrivite, astfel că unitatea a fost format din oameni care sunt capabili de a efectua diferite funcții. Juca Jagged Alianta Online Vei pompare mercenari. Fiecare dintre ele într-o măsură parametrii legitime mai mari sau mai mici, cum ar fi rezistenta, dexteritate, percepție, reflexe, de precizie. Asigurați-vă că abilitățile lor imbunatatit - si sansele de succes va crește în mod semnificativ!

Este de remarcat faptul că există o unități speciale de mascare. Pur și simplu trebuie să furnizeze mercenari de arme necesare. Probleme cu acest lucru nu va apărea. După război, în curs sunt sute de tipuri și arme, și armuri.

Toți cei care începe Jagged Alianta Online juca pentru a trece la punerea în aplicare misiunea. Obișnuiți în această lume, va fi capabil de a efectua mai multe sarcini complexe. Jocul are mai multe misiuni de luptă diferite! Principalul lucru nu este leneș! În ceea ce privește sistemul de PvP, aceasta constă în principal din următoarele tipuri de lupte:

- Deathmatch, unde câștigătorul este cel care rămâne în joc cel puțin un mercenar;

- Hunter recompense pentru capturarea;

- Search & Destroy, care se va ocupa cu distrugerea obiectivelor inamicului, în timp ce apăra propriile obiecte.

Fiecare victorie - este, în sine, un sentiment foarte dulce. Dar în afară de asta, va primi despăgubiri materiale. Nimeni nu a refuzat încă de puncte de onoare sau bonus sub formă de combustibil.

Caracteristica principală a jocului este capacitatea de a fi comparate cu alți jucători. Adversary, veți găsi în mod automat sistemul de Matchmaking. Cea mai mare reputația ta, cu atât mai puternică va fi inamicul.

Apropo, pentru a juca acest joc Jagged Alianta Online va fi mai ușor dacă ați cumpărat lingouri de aur. A emis inițial mic de aur liber, dar atunci va trebui să cumpere. Cu toate acestea, această ofertă este la latitudinea ta.

Dragi fani un fior, crede-mă, nu veți fi dezamăgiți! Acest joc este foarte modalitate foarte bună de a ridica nivelul adrenalinei! Să presupunem că, în realitățile dificile de război este întotdeauna însoțită de noroc pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more