Marcaje

Wars închisoare

Nume alternative: Wars închisoare

Joc Jail Wars - browser gratuit MMORPG subiecte penale. Dacă sunteți obosit de a fi un cetățean model care nu încalcă litera legii, este timpul pentru a plonja în universul virtual și să devină un escroc notoriu. Începând Jail Wars juca, veți găsi te înconjurat de infractori agresive și periculoase. Împreună, va fi capabil să supraviețuiască o revoltă în închisoare, nu sprijinindu-se de administrare, care va face tot posibilul pentru a calma bandiți. Lasand in urma toate dificultățile și greutățile, te va muta mai mare și mai mare în calitate de reprezentant al criminali de carieră extraordinare. În curând veți fi faimos în cercurile de felul lor, pentru a câștiga credibilitate și se va simți destul de confortabil în acest rol. Experimenteaza sentimentul palpitant de succes, pentru a ridica nivelul de adrenalina in sange, însămânțarea la petrecere a timpului liber pentru un joc interesant!

Alăturați-vă comunității penale poate fi oricine. Cerințe de sistem pentru joc iertător. De asemenea, descărca Nu trebuie sa. Pur și simplu creați un cont. Jail Wars de înregistrare este după cum urmează: introduceți adresa dvs. de e-mail, care va servi ca numele de utilizator, parola este gândit, cod rescris de la imagine și faceți clic pe "Creați un cont". Să fie pregătit pentru faptul că sunteți accepta regulile de înregistrare și acord de proiect. Apoi, se va crea un caracter. Ar trebui să fie stabilit între cele patru sindicate existente: Cosa Nostra, frați, frați și combaterea Garda negru. Fiecare sindicat are propria unitate separată. După ce ați făcut selecția, notați numele de personajul tău, selectați etajul dorit, și apoi a crea aparența de gust (fata, parul).

Pe parcursul jocului Jail Wars on-line trebuie să dezvolte caracterul tău. Veți muta cu încredere prin niveluri până când ajunge la cel mai mare - 30. Cu fiecare nivel de cucerire ulterior ați acumulat trei puncte și un punct parametrii abilități. Acest lucru înseamnă că mai mult - cu atât mai puternică devine eroul tău. Numai după nivelul 15, vei deveni un membru cu drepturi depline al sindicatului, și a obține o mulțime de avantaje. De exemplu, acces la o curte comuna de sindicat tatuaje la evenimentul "Revolta în închisoare", și mai mult.

Desigur, fiecare dintre sindicatele propriile caracteristici, dar există competențe, care sunt disponibile la orice membri ai sindicatului. Acțiuni comune aptitudini pentru activ și pasiv. A trei ramuri ale competențelor generale da posibilitatea de a alege propria cale de dezvoltare. Abilități includ sucursalele luptător cu o mână puternică, sentimentul că prin șoc, luptă furie, răni deschise, seria de locuri de muncă, și călău frenezie. Această ramură este destinat pentru a provoca daune maxime. Dacă doriți să aveți caracteristici defensive de mare, alege ramura de garda de corp, care include următoarele competențe: o țintă dificilă, inițiatorul, dezorientare, supravietuitor, zidul de piatră, un organism puternic, un ultim efort, punctul de basculare. Ei bine talente ramură numită complice scop utilizarea eficientă a elementelor auxiliare. Odată cu dezvoltarea acestei ramuri va fi accesibil pentru aptitudini, cum ar fi prim ajutor, sfătoșenie, punct slab, inofensive, economie, medic de calcul, precis, truc mascate. Pe măsură ce studia abilități în timpul jocului se va deschide mai mult și mai mult. De altfel, vă puteți îmbunătăți ca una dintre tendințele și să învețe de la toate cele mai necesare.

Una dintre chip rece, care se mândrește cu joc Prison PANDORA - tatuaje. Este prezența lor distinge bandiți din partea autorităților. Prin urmare, veți ști întotdeauna felul lor. Apropo, atunci când vă decideți pentru a infrumuseta corpul una dintre cele ornamente simbolice de a alege ceea ce vor. Mai mult de 1.000 de tipuri de tatuaje oferite în atenția dumneavoastră!

De asemenea, juca tinand Jail Wars , puteți folosi un arsenal imens de arme. Din moment ce au de a lupta tot felul de, fie antrenor sau a altor jucători și războiul în curs de desfășurare între sindicatele în sine, nu se poate face fără arme decente. Aduna Knuckles alamă, cuțite, ascutit, cluburi, lanțuri și alte bunătatea. Există în joc și dopes. Acestea includ truse de prim ajutor, stimulează și împătimiții.

Este de remarcat cu privire la posibilitatea de a crea în banda sindicat. Jucători inteligente se unesc pentru a juca jocul Wars Jail on-line, folosind întregul său potențial. Amintiți-vă că puteți lua într-un grup de multe ori nu își pot permite să singur încăpățânat. Deși, în principiu, nu tu sau nu obligatorii. Joacă-mă într-o distracție, sănătate Vex cu sindicatele opuse, de a crea mai multe revolte în libertatea de a alege, și de celule infinit ura irita administrare atentă închisoare. Să toate speranțele tale sa devina realitate!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more