Marcaje

Kartuga

Nume alternative: Kartuga

Joc online Kartuga - strategie gratuit pirat browser-ul cu elemente de RPG, care se desfășoară în timp real. Vă mulțumim Kartuga Online Puteți simți hoțul real și diseca pe întinderi marine, iar apoi vstrevaya în zgârieturi periculoase. Întregul ocean lume este deschis pentru dumneavoastră de cercetare. Simt lord aceste vaste întinderi! InnoGames Company - editor de joc, a făcut-vă că utilizatorii nu sunt plictisit. O mulțime de cazuri interesante vin turiști curajoși. Ai tot dreptul să atace navele comerciale să jefuiască orașul, a ceartă cu forțele de justiție, să facă tot posibilul pentru a fi îmbogățit. Viata pirat este ideal pentru cei care nu sunt obișnuiți să stea în continuare. Aveti nevoie de o cantitate mare de energie pentru a efectua numeroase quest-uri de diferite grade de dificultate, în imposibilitatea de a menține îmbunătățirea nava ta, pentru a acoperi toate aspectele necesare care promit dezvoltare. Dacă vă decideți să joace Kartuga, trebuie remarcat faptul că în prezent proiectul este în faza de testare beta închis. Prin urmare, Kartuga înregistrare - este pur și simplu o cerere pentru o invitație la joc, mai degrabă decât de acces direct la aventurile nebun furios. Dar nu vă faceți griji că dorința de a fi lăsat nesupravegheat. Usi la lumea virtuală va fi deschisă tuturor participanților.

Alăturați-vă în joc nevoie de Kartuga umple aceste domenii: numele de utilizator, parola, adresa de e-mail. Atunci să acceptați acordul, atunci vă puteți aștepta o scrisoare la adresa de e-mail specificată. Încurajat de faptul că cerințele de sistem pentru jocul nu este prea mare. În prezența unui browser modern și internet de mare viteză, poți să te joci în condiții de siguranță cu computerul, chiar și parametrii de mediu.

Deci, în cazul în care nu începi Kartuga joci? Inutil să spun că, odată cu achiziționarea a navei. Înainte de a seta naviga nava pregăti în consecință. Rețineți că îmbunătățirea navelor va fi angajat pe tot parcursul jocului. Dezvoltarea același caracter se datorează acumularea de experiență. Și mai mult - cu atât mai bine. După ce progresezi prin gameplay-ul oferă acces la zeci de abilități diferite. Fiecare pentru el alege stilul de joc. Din fericire, jocul oferă o mulțime de caracteristici care contribuie la libertatea de alegere. Obține cel puțin, de exemplu, diferite tipuri de nave. Puteți alege exact ceea ce inima drag și simt norocos la bord adevărat.

Joc Kartuga necesită tactică. Și cel mai bun dintre aceste întrebări în avans pentru a coordona cu membrii echipei. Da, este mult mai util să se unească, mai degrabă decât prin încercarea de a câștiga faima. Echipa Acțiuni încă nici un rău, și chiar dimpotrivă. Mai ales că echipa de luptă în joc - vedere destul de impresionant, și să se implice în ele nu vor funcționa. Aflați pentru a rezolva pe cale amiabilă probleme în cadrul echipei, nu pierde prietenii tai pe fleacuri. Trateze cu respectul cuvenit fiecărui partid, oricine ar fi fost. Apropo, puteți alege pentru ei înșiși rolul de Inginer, sau Destroyer Ocrotitorul. Și chiar dacă ei au diferite funcții în fiecare acțiune echipă coordonată aduce multe beneficii. Tastați caracterele pe care este diferit în care acestea au un mod unic de dezvoltare, un stil propriu și vocație. Prin urmare, pentru rolul pe care alege să se adapteze nava personală.

Campania single player a jocului este mult mai potrivit pentru nivelarea pirat aptitudini. Practic joci jocul Kartuga, bucurându-se de diferitele moduri multiplayer. Încercați toate disponibile, pentru a înțelege ceea ce cel mai de vârf.

În luptele interminabile și ar trebui să fie tratate cu probleme, cum ar fi o vanatoare de comori, transportul de mărfuri, de dezvoltare a științei, domenii de cercetare, eliberarea de tovarăși în primejdie, armare nave. Este demn de menționat faptul că jocul are loc o schimbare de epoci istorice. Aceasta elimină monotonia - și tu nu te din nou și din nou plictisit la un risc incitant. Fie acum timpul liber devine mai interesant și bogat. Mult noroc!

 

Kartuga de înregistrare on-line