Marcaje

Khan Wars

Nume alternative: Khan Wars

Khan Wars online - gratuit multiplayer joc de strategie bazat pe browser-ul de la compania XS Softwa. Baza de gameplay-ul o luptă între diferitele națiuni care trăiesc în teren virtual. Tot ceea Orice ai face, fie că este vorba de construcții sau resursă de extracție se face în scopul de a dezvolta propriul lor stat și pentru a crește puterea de luptă. La urma urmei, doar cei puternici nu va fie frica pentru a ataca inamicul să se bucure victorie apoi amețitor. Dar acest lucru nu înseamnă că, fără a comite noi atac, nu va fi atras în luptă. Destul de des se apăra împotriva agresorilor și mai bine să fie gata pentru astfel de întâlniri. Nu zăbovi! A crea o armată de încredere și să ia parte într-un război mare!

Pentru a reda Khan Wars suficient de calculator cu parametrii de mediu. Deci, nu vă faceți griji cu privire la cerințele de sistem. Dacă aveți dorința - să se alăture. Plonjați în atmosferă va ajuta la combaterea Khan Wars înregistrare. Cont este creat după cum urmează: A intrat în joc numele, adresa de e-mail și parola. În mod implicit, sunteți de acord cu termenii acordului. Fii pregătit - acum ceva se va arunca!

Mai întâi de toate, pentru a alege care națiune vrei să joci Khan Wars. Gândiți-vă cu atenție, pentru că etapa va fi imposibil să-l schimbe. Fiecare națiune are propriile caracteristici, propria unitate specială și sa alăturat, veți primi exact bonusurile pe care și pun această națiune. În general, există 11 astfel de națiuni: arabi, lituanieni, goți, rusă, persană, Franks, bretoni, mongoli, bizantini, Bolgartsy, germani, japonezi. Această diversitate vă permite să selectați opțiunea cea mai potrivită.

Ce include gameplay, ci un masacru fără sfârșit. Fiecare jucător trebuie să se angajeze în elaborarea și dezvoltarea de posesiunile lor. Toate clădirile construite pe teritoriul propriului său castel. Trebuie să aveți Farms, minele de aur, minele de fier, și de a se asigura cu resurse. De asemenea, trebuie să aibă grijă de Cazarma și grajduri, care a fost în cazul în care unitățile de luptă de tren. Nu uita despre astfel de subiecte importante cum ar fi un zid de aparare, Cache, Catedrala, Turnul, Depozite, Stables. Nu fără Market Tavern, spitale. Și pentru agricultura într-adevăr nevoie de Forge, Windmill și diverse ateliere de lucru. Doar prin construirea de toate, puteți fi siguri. De fapt, castelul - casa ta. Deci, a crea pentru tine mediu confortabil! Prin modul în care, în timp, puteți crește numărul de încuietori, care sunt sub controlul tău. Altfel, de ce ar avea nevoie de cucerire? Dar, în acest caz, există limitări. Un jucător nu poate exclude simultan pe mai mult de unsprezece încuietori.

În ceea ce privește resursele, să economic includ aur, fier, lemn, produse alimentare. Toate acestea sunt obținute în diferite moduri. Dar există resurse, cum ar fi populația și loialitate. Dezvoltarea de locuințe, pentru a obține mai multe persoane. Acesta este folosit pentru unități de formare și eficiența clădirilor. Ei bine, atunci când mulți rezidenți, încercați să nu le lăsați în voia soartei. Încrederea publicului în proprietarul Castelului vymeryat loialitate. Cine nu vrea respect! Fii un lider intelept!

Să vedem ce va consta din trupele noastre. Fără o armată pentru a juca jocul Khan Wars este pur și simplu nerealist. Deci, trupele sunt împărțite în aceste tipuri: arcasi (crossbowmen, arcasi, Royal arcasi), trupele de cai (Light Cavalerie, cai arcasi, Scouts, Heavy Cavalerie), trupele drumeții (secure, nucșoară-purtător, Purtător de sabie, Pikener) și de asediu Masini (Taran, balistă, catapulta). Există forțe speciale, care pentru fiecare națiune - propria sa. Rol cheie în crearea de strategii juca cavaleri. Ei sunt cei care vor conduce armata ta. În dezvoltarea Cavalerilor Britanie joacă un rol important. Există 4 clase de cavaleri: Marshal, proprietar, Agent și Spy. Fiecare tip are propriile sale de erou abilități active și pasive. Knights câștiga autoritatea lor prin comanda abil de armate și finalizarea cu succes a numeroase misiuni.

Joc Khan Wars nici un utilizator nu va permite să stau degeaba. După ce a plecat o mulțime de sarcini diferite. Pregătiți-vă să pună în aplicare sarcinile militare, economice și simple. Dragi fani de lupte militare, înregistrarea în joc Khan Wars este în așteptare pentru tine! Alăturați-vă astăzi și petrece timpul liber saturate.

 

Khan Wars înregistrare on-line