Marcaje

Regele avalonului

Nume alternative: Joc King of Avalon, KoA, KVK
Jocul Regele lui Avalon - Cavalerii mesei rotunde narați nou

Dacă sunteți un iubitor al legendei regelui Arthur și al cavalerilor săi, atunci jocul de strategie online pentru Android King of Avalon este doar pentru dvs. Aici se împletesc povestea Merlin, Morgana, Balthazar, Regele Arthur și alte personaje care se întâlnesc pe drumul tău.

Totul începe cu un castel aprins și un cavaler care se grăbește spre porțile castelului cu un raport. Trupele Morgan au asediat orașul, trebuie să decideți ce să faceți în continuare. Ca un adevărat apărător al castelului, decideți să stați până la capăt și să apărați orașul cu toți locuitorii săi. Această etapă se antrenează pentru joc. Prin urmare, vi se cere să construiți cazarmă și să începeți să angajați trupe. În paralel cu acțiunile tale, întăriri ajung în castel pentru a ajuta la a face față cu cea mai mare parte a dușmanilor. Trebuie să rezisti, pentru că toți aliații tăi au căzut deja. Trupele tale sunt pe cale să se ciocnească în luptă, dar dintr-o dată apare Merlin, determină o vrajă să rupă cursul bătăliei în favoarea ta. Trupele Morgan sunt conduse înapoi. De aici începe povestea ta, povestea regelui Avalon.

King-ul Avalon pe computer este în primul rând un joc strategic, de cele mai multe ori va trebui să te ocupi de construcția și dezvoltarea castelului tău. Castelul este fortăreața voastră, cetatea voastră de putere. Dezvoltați-o într-un mod echilibrat și veți fi invincibili. După bătălia inițială cu Morgana, subiecții tăi au păstrat un ou de dragon, pe care îl poți folosi în viitor și să-ți crești protectorul de respirație împotriva focului. Dar primele lucruri în primul rând.

Primul capitol

În primul rând, vom începe restaurarea orașului. Cetatea este centrul castelului și un bastion pentru tine și vasalii tăi. Ridicați nivelul cetății la al doilea nivel. Apoi ni se oferă să construim grajduri. Vor permite angajarea cavaleriei. Le construim și comandăm instruirea primului detașament de cai. În timp ce călăreții se pregătesc, vom încerca să mergem dincolo de castel și să atacăm monștrii care ne înconjoară. Vom alege pentru moment cel mai simplu, primul nivel și vom trimite prima noastră echipă în luptă. Acestea sunt primii pași pe care îi facem pentru a primi primul nostru premiu.

Capitolul al doilea

Acum să avem grijă de oul nostru. Mergem în peștera dragonului și folosim elixirul care ne-a fost dat pentru completarea primului capitol. Oul pare să prindă viață, este plin de culori și pare a fi pe cale să izbucnească. Dar pentru asta vei avea nevoie de un alt elixir. Prin urmare, revenim la restaurarea orașului și la acumularea de putere. Pentru a îmbunătăți rezistența la nivelul 3, trebuie să îmbunătățiți peretele până la al 2-lea nivel. Am pornit spre zid pentru construcția de ferme și Gatere. Acestea sunt instalații miniere de bază pentru furnizarea și recrutarea trupelor. După aceea, încercăm să atacăm un monstru de un nivel superior. Vă rugăm să rețineți că pentru distrugerea monștrilor din jur, veți primi resurse și artefacte, precum și pompa eroului tău. Acest lucru este important, deoarece cu cât este mai mare nivelul monstruului, cu atât este mai mare recompensa. Trebuie doar să construim colibe pentru arcași și să le pregătim. În plus, construim corturi în spatele zidului pentru trupele noastre, acestea vor fi amplasate acolo. Mai multe corturi - mai multe trupe pe care le putem angaja. Între timp, cel de-al doilea capitol s-a încheiat și ne putem confrunta cu viitorul nostru dragon.

Capitolul al treilea

Cercul apelului va face posibil să apelăm primul nostru dragon, iar elixirul primit pentru completarea celui de-al doilea capitol va ajuta în acest sens. Îl folosim pe ou. Se aprinde și ne face să înțelegem că sufletul dragonului este viu și va renaște. Folosim o minge de foc și voilă pe ea, balaurul renaște și este gata să vă servească! Venim repede cu un nume pentru el, acum el nu va răspunde decât la el. Morgana părea să simtă trezirea puterii și a trimis imediat un mic detașament de trupe să atace. Pregătește-te pentru luptă!

Îmbunătățește foarte bine cetatea, zidul, construiește o universitate, învață priceperea apărării și ridică nivelul dragonului. Vă rugăm să rețineți că, odată cu creșterea nivelului, primiți bonusuri, atât la nivel defensiv, cât și la atac. Ei acționează asupra soldaților tăi. De îndată ce faceți acest lucru, dragonul se aruncă în aer și distruge trupele Moragnei cu o singură respirație aprinsă.

Totul, antrenamentul tău este finalizat și poți face treburile regale, execută singur capitolele următoare și luptă pentru glorie și onoare!

Clădiri din orașul dvs. care vor trebui construite și dezvoltate treptat:

  • baraki
  • grajduri
  • interval de fotografiere
  • atelier de asediu
  • Ambasada
  • fierărie
  • Universitatea
  • peștera dragonului
  • perete de protecție

Descărcați King of Avalon - faceți clic pe butonul pentru a juca King of Avalon, vom fi redirecționat către site-ul de unde vom descărca emulatorul Android BlueStacks. Cu acesta, instalăm King of Avalon și ne bucurăm de joc.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more