Marcaje

Ciocnirea Regatului

Nume alternative:

Kingdom Clash strategie tactică pentru dispozitive mobile. Grafica este bună în stilul de desene animate. Vocea și selecția muzicală corespund stilului general al jocului.

În joc trebuie să conduci bătăliile în diferite zone geografice. Creați o echipă de războinici invincibili și dezvoltați talentul unui comandant.

Există un complot. Du-te la luptă cu răul străvechi reînviat care a capturat întreaga lume.

Te așteaptă o mulțime de bătălii interesante în care nu va fi ușor să câștigi.

  • Aranjați-vă războinicii înainte de începerea bătăliei, astfel încât să obțineți un avantaj în timpul bătăliei
  • Recrutați eroi pentru a vă întări armata
  • Măriți-vă unitățile pe măsură ce câștigă experiență în lupte
  • Eliberați pământurile și orașele
  • Echipează-ți echipa cu cele mai mortale arme și îmbrăcă-ți războinicii cu armuri grele

Joaca Kingdom Clash va fi mai ușoară odată ce înveți comenzile de bază.

Treci prin numeroase bătălii și devii mai puternic cu fiecare inamic învins. Nu întotdeauna cea mai puternică și mai numeroasă armată câștigă pe câmpul de luptă. De mare importanță este tactica corect aleasă și alinierea forțelor înainte de luptă.

Fiecare nouă bătălie va fi mai dificilă decât cea anterioară. Pe lângă inamicii obișnuiți, vei întâlni șefi. Aceștia sunt cei mai periculoși războinici, își comandă cu pricepere trupele. Victoria nu se dă întotdeauna prima dată. Poate fi necesar să încercați diferite tactici pe câmpul de luptă înainte de a putea învinge armatele inamice.

Din fericire, pe lângă războinicii obișnuiți, vei putea recruta eroi legendari în rândurile armatei tale. Fiecare dintre ele crește semnificativ șansele de câștig.

Luați în considerare terenul și tipul de teren în care să luptați. Plasându-ți războinicii în locurile potrivite, poți câștiga superioritate tactică, permițându-ți să învingi cu ușurință chiar și un inamic mai puternic.

Pe lângă poveste, puteți provoca alți jucători din întreaga lume și puteți afla care dintre voi este comandantul mai talentat. Dacă ai ghinion și pierzi, nu te descuraja. Succesul poate fi obținut doar concurând cu adversari puternici.

Nu te opri din joc. În fiecare zi, când te uiți la joc, te vor aștepta bonusuri frumoase, iar la sfârșitul săptămânii poți obține un premiu și mai valoros.

Magazinul din joc actualizează în mod regulat sortimentul. Puteți cumpăra diverse resurse, articole de echipament, precum și arme. Unele dintre oferte pot fi plătite cu moneda jocului, restul este disponibil doar pentru bani. Există reduceri de sărbătorile legale. Dacă să cheltuiești sau nu bani depinde de tine. Puteți juca pe deplin fără a investi fonduri. Făcând achiziții, le exprimi recunoștință dezvoltatorilor pentru munca lor și susții dezvoltarea ulterioară.

Jocul primește actualizări. De-a lungul timpului, apar mai multe locații interesante și alt conținut. Sunt adăugați noi eroi și inamici.

Puteți descărca

Kingdom Clash gratuit pe Android făcând clic pe linkul de pe această pagină.

Începe să joci chiar acum pentru a deveni un comandant care a salvat întreaga lume de sclavia răului!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more