Marcaje

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Nume alternative: Kingdoms of Amalur: Reckoning

Joc Kingdoms of Amalur: Reckoning este un single-player joc de rol, care a fost creat după scriitorul Robert Salvatore. Acțiuni în joc are loc într-un loc magic: regate Alamura.

Regate jocuri pe calculator ale Amalur: Reckoning, puteți descărca de pe orice site care oferă această facilitate.

Înainte de joc, dezvoltatorii recomanda pentru a vedea despre Kingdoms of Amalur: Reckoning video. Film introductiv dezvăluie cea mai mare parte toate caracteristicile jocului.

În joc Regate ale Amalur: Reckoning quest-uri pot fi diferite niveluri de complexitate: atât de simplu și complex.

Jocul regate ale Amalur: Reckoning juca începe cu o tabula rasa. În joc te trezești printre cadavrele, după întoarcerea din morți. Personajul tău își dă seama că el are o magie foarte puternică, datorită căruia, în puterea ta de a schimba intreaga lume.

Sunt in luptele constante, confruntări, personajul tău va avea nevoie pentru a debloca secretul nemuririi sale și să pună capăt răului care domnește de mai mulți ani.

La începutul jocului Kingdoms de Amalur: Reckoning Trebuie să alegeți care cursa va trata personajul tău:

1) Almain (nobili) - este un popor bogat si rasfatat. Ei au cunoștințe de alchimie și au tendința de a convinge, dar, de asemenea, știe de fierărie.

2) Varani (rătăcitori oameni) - acești oameni nu sunt norocos în viață, și au fost acoperite cu ură. Ele pot detecta invizibil, și să se angajeze în comerț, și poate alege încuietori.

3) Ljosalfar (elfi lumina) - este de oameni pozitivi, care populează pădurile. Ei au cunoștințe de Alchemy și de fabricație cristale și magie se disipeze.

4) Dokkalfar (elfi întuneric) - E o elfii rele care au fost pe o cale greșită. Ele pot produce cristal și au abilități de convingere și stealth.

De asemenea, în joc Kingdoms de Amalur: Reckoning are trei clase de arbori:

1) Warriors - este cel mai puternic și curajos clasa.

2) Magee - au cunoștințe de alchimie și vrăji magice.

3) Rogues - aceasta este clasa cea mai viclean și inteligent, care nu se teme de nimic.

Abilitățile tale de luptă depinde de exact ceea ce clasă te avantajeaza. Aspectul dvs. depinde, de asemenea, de clasa aleasă.

În joc Regate ale Amalur: Reckoning arma va juca depinde de clasa pe care o alegeți

1) Warrior - diferite săbii și ciocane.

2) Pentru tâlhari - pumnale, longbows, săbii zane.

3) Pentru magicianul - baghete, chakra, sceptrelor.

Este jocul regate ale Amalur: Reckoning pietre, pe care le prea poate folosi in loc de arme. Ele sunt numite accesorii fermecat. Acestea includ: inele și colier unic.

În joc Regate ale Amalur: Reckoning foloseste un sistem de soartă, cu care jucatorul poate deschide alte soarta.

Lăsați-vă în lumea incredibilă a Kingdoms de Amalur: Reckoning, știți toate caracteristicile sale! Nu lasa coborârea de dușmani și scăpa lumea lui de la rău vechi.

Noroc îndeplinirea misiunilor lor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more