Marcaje

Kings Vârsta

Nume alternative: Age of Kings

În Kings Vârsta tabla de joc este de toti fanii de strategii online, și mai ales oameni care sunt nebun despre Evul Mediu, cavaleri și castele. Aici vei deveni un rege și să fie capabil de a traversa săbii în războaiele feudale cu alți jucători online. Deveni un puternic și cu permisiunea dumneavoastră vor fi ridicate orașe noi și vechi golite.

Pentru a juca acest joc Kings epoca on-line trebuie să fie trecut simplu de înregistrare în joc Kings Age. Ai nevoie doar de:

1. Selectați numele de ecran.

2. Selectați noua parolă cunoscută doar de tine.

3. Introduceți adresa dvs. de e-mail.

4. Confirma acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și a condițiilor de protecție a datelor.

5. Ulterior, în dvs. de e-mail va fi trimis un e-mail de la joc și să faceți clic pe link-ul din scrisoarea de a începe să joci jocul online Kings Age.

Când Kings verificare Vârsta este terminat, trebuie să alegeți din lume (hartă), care va începe dezvoltarea de orașul tău. Principalele diferențe în hărțile care au hărți pentru atât pentru începători cât și jucători cu experiență. Din moment ce nu s-au dezvoltat încă oraș și experiența sa în construirea mai bine alege să joace harta Kings Age pentru incepatori. Ceilalți jucători de pe această hartă se va potrivi nivelul tău.

Kings Vârsta joc on-line începe pentru tine, ca un conducător cu un mic castel și din jur mai multe hectare de teren din sânge, în cazul în care aceasta este încă o câteva exprimate de extracție de resurse afacere. Acum ai determina dacă aceste terenuri transformat în capitala magnific de împărăția ta.

Castelul este inima de decontare dumneavoastră. Cu cat mai mare de blocare nivel aveți, de construcție pe pământul vostru mai repede. Când castelul ajunge la nivelul 15, vei fi capabil de a demola clădiri.

Joc Online Kings Varsta face o fărâmă de realism în ceea ce privește ceea ce nu se poate acumula la nesfârșit resurse. Ea este limitată de dimensiunea de depozit. Mai mult de stocare, mai multe resurse, puteți salva. În cazul în care depozitul este plin, nu mai extracția de resurse.

În Kings Vârsta curs de dezvoltare on-line clădirile lor de extracție a resurselor (fabrica de cherestea, cariera de piatra, a mea pentru minerit minereu, moara) Mai bine o creștere a acestor resurse la depozitul dumneavoastră.

De asemenea, în curs de dezvoltare a orașului va fi disponibil la clădiri, cum ar fi:

Refugiu. Aici, subiecții vor putea să se ascundă de atacurile inamice și a salva unele resurse.

Barracks. Aici vei face recrutarea de soldați și de a le trimite la război. Cu cât nivelul de cazarmă, a mai puternice soldații dumneavoastră.

Zid. Când ataca inamicul castel îmbunătățește capacitățile de luptă ale trupelor.

Version. Atunci când formați animale de ambalaj pentru rulote de consolidare a relațiilor comerciale.

Market. În piață puteți cumpăra diverse bunuri și trimite-le caravane încărcate. Mai mare pe piață, mai multe caravanele.

Alchemist. Aici se duce la dezvoltarea de tot felul de lucruri neobișnuite, cu toate acestea, util pentru împărăția ta.

Memorial. Aceasta este o statuie în centrul asezarii, care poate fi construit numai dacă ați restul cladirilor au atins nivelul maxim. Beneficiind de o statuie uriașă - sporește securitatea trupele tale în castel la 50%.

Joc Kings Vârsta Online vă oferă cu trupe alegeri flexibile. Fiecare unitate are propriile sale abilități și de specializare.

Dacă sunt scurte de bani și de timp pentru a pregăti armata de calitate, puteți recurge la recrutarea de fermieri. Singur, ele sunt foarte slabe, dar din cauza numărului lor mare și o îmbunătățire a protecției castelului, poate salva situația dificilă.

Spear nu este foarte puternic impotriva celorlalte grupuri drumeții, dar bine împotriva cavaleri montate. Templierii - soldați cu săbii. Destul de periculos pentru alte grupuri de drumeții. Arcașii sunt întotdeauna ca un rol de sprijin. De asemenea, există o razna. Unități de cavalerie cavalerești necesare pentru lovituri rapide și de strivire.

Pentru recunoaștere a forțelor inamice, puteți angaja serviciile de spioni. Pentru blochează asalt în joc și a oferit o catapulta berbec (trebushe).

Cetatea ta va fi proslăvit pentru toată împărăția on-line, datorită campaniilor de succes și caravane comerciale a ajuns la cele mai îndepărtate colțuri ale lumii și vor aduce cu ei avere nespus. Numele tău va fi menționat cu venerație și respect. Kings verificare vârstă de așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more