Marcaje

Regi și Legends

Nume alternative: Regi și Legends

Joc Kings și Legends - un joc online, conceput în stilul de IMO. Kings și Legends Online a jucat prin intermediul unui browser.

Jocuri Kings și Legends permite jucătorilor și asume rolul de King. Veți primi și de a folosi carduri speciale care asteptare creaturi vrăji și [ _1_] atac monștri atunci când lupta împotriva lor.

Pentru a afla ce este in Kings și Legends înregistrării, ar trebui să citiți informațiile de care este descrisă în textul de mai jos:

1. Du-te la site-ul Kings si legende.

2. Vei vedea pe formularul de start, initiala să completeze să se înregistreze în joc.

3. În tipul ei mobil pentru prima dată în adresa dvs. de email.

4. Gândiți-vă pentru o parolă joc și scrie-l în a doua celulă.

5. În scopul de a vă asigura că ați introdus parola corectă, repeta-o din nou în celula următoare. Scrie-l separat, astfel încât să nu uităm.

6. Dacă sunteți de acord cu regulile site-ului și politica de confidențialitate și de site-ul, apoi se pune o bifă în celula pe care doriți.

7. Click pe butonul roșu cu inscripția « kostenlos Spielen » .

De asemenea, aveți posibilitatea de a înregistra pe pagina oficială Facebook-e, faceți clic pe butonul albastru de mai jos formularul de înregistrare anterior cu inscripția « Mit Facebook Anmelden ».

Joc Kal un joc de browser, astfel încât nu aveți nevoie să vă faceți griji despre puterea de computer personal, atâta timp cât viteza de pe Internet combinat cu ea. În acest caz, aceasta înseamnă că în cazul în care computerul este slab, Internet de mare viteză, de asemenea, poate "incetini".

Joaca Kings și Legends, veți fi construirea de regatul său, colectarea de o varietate de carduri.

În Regi și Legends juca vrei, atunci când se confruntă cu astfel de curse

1. Oameni. Această clasă se bazează în principal pe lupta om la om . Te nu-ți fie frică se arunca cu capul în adevărată bătălie , care poate fi fie pe picioarele lor, și calul.

2. Elfi. Elven trupele prefera lupta pentru o lungă distanță . Ei folosesc un arc și magie puternic pentru a păstra dușmanii lor Distanța . În corp la corp își pierd rapid energie și a devenit slab.

3. Corcituri. Ei au o multime de caracteristici. Dar avantajul lor principal este unic muta pe câmpul de luptă.

4. Cadavre. Aceste trupe refuză să moară, și, în cele din urmă, să se agațe de cea mai mică posibilitatea de a trăi. Prezența lor și aspectul cauza fricii în adversarii lor.

5. Orci. Acest extrem de rezistente fiind , cu o mulțime de putere, și, prin urmare, lor greu de învins .

6. Goblins. Datorită scăzut creștere ele pot rapid a intra în câmpul de luptă . Puterea lor constă în numărul lor.

7. Demoni. Chiar dacă cerințele lor la prima vedere nespectaculos, lor diverse abilitățile poate chiar [ _1_] cele mai puternice adversarii pune genunchi.

Kings și Legends Online - acesta este un joc uimitor, cu o mulțime de aventuri și bătălii. Nu ai nevoie de nimic, cu excepția cum să creați și să arate că ești un jucător și nu se tem de dificultăți. Mult noroc pentru tine Kings și Legends!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more