Marcaje

Bounty regelui

Nume alternative: Bounty regelui

Bounty King - joc pe calculator pe bază de turn-. Primul joc strategic și de rol lansat în anul 1090, într-o serie de jocuri populare, în genul fantasy. Bounty joc regelui, care la prima vedere poate parea ca nimic pentru a atrage atentia. Dar daca tot te uiti la ea, îți dai seama că singurul loc unde puteți face cunoștință cu existența unei astfel de interesant personaj fantastic ca un viking. Legenda joc Bounty lui King de eroi de ficțiune.

Asta e, atunci când se citesc și se uită la toate informațiile posibile cu privire la acest joc decide să-l joace, va trebui să vizitați site-ul pe care vi se va oferi posibilitatea de a juca Bounty descărca King. Regelui Bounty joc de download va fi ceva destul de ușor de a păstra în prezența unui astfel de program sau download torrent.

Esența de joc Bounty lui King este lupte de caractere, cu dușmanii rău, ca monștri în timpul putishestviya lui. Toate acțiunea are loc pe teritoriul Endor în Darion. Jocul Kings Bounty, este standard pentru orice joc pe calculator, la începutul impune crearea și selecția de caracterul tău. Aici este necesar să gândească precum și statutul de selectare a caracterului afectează întreaga sa joc. În primul rând, să se familiarizeze cu caracteristica de fiecare dintre propunerile.

Recent, o serie de Bounty eliberare odihnit jocuri King de o noua serie numita Kings Bounty Warrior de Nord. Aici aveți posibilitatea de a alege din trei personaje:

• Viking;

• scald;

• Magus.

Viking - câmpul de luptă principal și numai de master de calitate, care este în creștere mai rapid decât orice apărare și atac. De asemenea, numai în prezența unui astfel de fenomen unic de nord rezistență și furie absolută. Ceea ce face provocând pagube la inamic, cu aproape nici o au Patera.

Scald - plus o - cu o posesie de magie. Puterea lui este în lupta împotriva starea de spirit și a numărului de trupe, pe care el îmbogățește vigoare ca cel mai bun lider, magia. El are, de asemenea, o putere a învierii și a trata răniții.

Magul - are, de asemenea, capacitatea de a magie - Rune. Acest personaj nu se bazează pe forța sau armata, el spera doar pentru înțelepciune și efect profund. Disponibil numai pentru el capacitatea - magie mai mare și alchimie. Magus ghidat soluții tactice, gândite să câștige aliați și dușmani slăbirea sau doar zdrobi fluxul inamic de magie.

În Kings Bounty joc este interesant și distractiv. Dar jucătorii de sex masculin se vor bucura de imagini de personaje - tovarăși, existente, pentru a proteja protagonistul - Valkirii. Aici vă puteți întâlni și chiar gnomi, care veți fi protejate. Vei fi pe drumul de a vizita piețele și magazinele, acestea sunt caractere care nu sunt afectează în mod deosebit modul de joc.

Bounty joc King face longitudinal în grafica de înaltă calitate, mai ales dacă luăm în considerare recenta serie de jocuri. muzică, de asemenea, a oferit, care pune accentul doar de natura a jocului cu succes.

Poate începe să gameplay. Oameni fără apărare manifestare de curaj și de ajutorul tau așteptare. Bun joc!

 

Bounty regelui