Marcaje

King Stele

Nume alternative: Masters ale Universului

Online Masters ale Universului - un multiplayer spațiu liber pe baza de browser-ul joc de rol, necesită utilizarea de strategie. Această lume de fantezie interesant, în care mii de jucători locuiesc simultan. Comunitate univers virtual militant, dar, în același timp, și prietenos. Veți întâlni cu siguranță mulți oameni interesanți, care nu va fi doar fericit pentru a comunica cu tine, dar cele din urmă va acestor prieteni loiali. Jucătorii care găsesc un limbaj comun unul cu celălalt, se pot face alianțe. Astfel, Regele Stele joc devine și mai interesant. Bătălii la scară care au loc în spațiul intergalactic, nu va lăsa pe nimeni indiferent. Găsi locul în cosmos, astfel încât în ​​timp mai mult și mai mult să-și extindă influența. Planet, care te va stăpâni de la început, necesită îngrijire și atenție. La urma urmei, aceasta este casa ta, în cazul în care aveți posibilitatea să se angajeze în construcții, crearea de nave, unități de trupe de formare. Dezvolta tactica și urmați la gol! Cred că - toți dintre voi va reuși!

Nisa că pentru trecerea de gameplay-ul nu are neapărat un calculator cu cerințele de sistem de mare. Puteți juca în condiții de siguranță în King Stars, dacă aveți o conexiune la Internet, un browser standard (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera), și a instala Flash Player versiunea 9. 0 sau mai mare. Pentru al accesa, necesita înregistrare în joc Regele Stars. Acest proces simplu, nu este consumatoare de timp. Conectați-vă la site-ul oficial și să completați formularul cu aceste câmpuri: nume, e-mail, parola, numele planetei. Apoi Masters de înregistrare Univers vă permite să specificați un univers în care vrei să fii. In afara de aceasta, este necesar să fie de acord cu regulile jocului. Acum poti sa te duci în condiții de siguranță pentru a satisface aventură!

Nu vă faceți griji cu privire la faptul că la început va fi dificil de a face cu elemente de gameplay. La fiecare pas vă așteaptă indicii, după care puteți afla rapid. Există, de asemenea, o șansă de a obține sfaturi de la un jucator experimentat. În viitor, atingerea unui anumit nivel de dezvoltare, va fi capabil să angajeze consilieri cu experiență, care vă va ghida nu doar de a progresa, dar, de asemenea, să păstreze un ochi pe construcția și să raporteze cu privire la starea armatei. Lungime de asistenți de servicii depinde de suma plătită pentru serviciile lor. Dar toate acestea mai târziu, dar de acum va trebui să folosească ceea ce au. Începe dezvoltarea unei planete cu construcția primelor clădiri etaje. Parter, printre altele, a construit cel mai rapid. Apoi, tot nu este la fel de rapid. Cea mai mare construcție, de mai mult timp și efort este nevoie. Dezvoltare, ca orice altceva în lumea jocului, trece în liniște, fără grabă și forfotă. Există, desigur, modalități de a accelera, dar este în valoare de a conduce caii? După ritmul lent vă permite să nu piardă din vedere detaliile necesare, și au un bun cred despre acțiunea, astfel încât să nu facă greșeli stupide. Veți avea întotdeauna timp pentru a dezvolta o inteligente miscari tactice.

Pentru a se angaja în construcții, precum și crearea de noi nave spațiale, ai nevoie de resurse. Fără ele, chiar nu se poate organiza o armată. Pentru tot ce a luat, investițiile materiale necesare. Pentru a face acest lucru, și sunt din metal, cristal, deuteriu, energie solară și hidrogen. Metal și cristale - resursele utilizate cel mai frecvent. Solară și hidrogen energie să insufle viață în planeta intreprindere. După ce de mult de lucru se datorează energiei. Deuteriu și permite construirea mai rapidă, și formarea de soldați, precum și dezvoltarea de nave. Dar pentru a avea de a avea o adevărată deuteriu vlazhivat. Este de până la tine, nici o obligație să-l cumpere.

Controlul personajul tău, îți va efectua o varietate de quest-uri. Sarcini care au fost pregătite Maestru al jocului Univers, permite de a acumula experiență și de a primi bonusuri utile. Va trebui pentru a monitoriza cantitatea de puncte de rating. Cine vrea să pască în spate? Amintiți-vă, mai mult efort se aplică, mai influent deveni în univers virtual. Jucători mai puternice mai ușor de a câștiga bătălii și a selecta alte planete, și dacă încă mai sunt ca o alianță, apoi face toate cărțile în mâinile tale! Joaca de Master on-line joc a Universului, împreună cu aliații săi mult mai ușor. La urma urmei, veți avea întotdeauna posibilitatea de a obține orice sprijin până când materialul. În plus, asigurați-vă că, la momentul prietenii tăi nu vor lasa lipsa de dușmani pentru a distruge ceea ce ati creat atât de tandru.

Masters ale Universului de a începe să joci chiar acum - și tu nu nu-l va regreta. Multe experiențe plăcute așteaptă utilizatorii care au îndrăznit să conteste spațiu deschis. Arata ce poti face! Valida aici dreptul de a conduce! Mult noroc pentru tine și obturator de oțel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more