Marcaje

Calitatea de cavaler: Cavalerul

Nume alternative: Calitatea de cavaler

Cnighthood: The Knight - viața dificilă a unui cavaler și a echipei sale

Knighthood este o poveste scurtă de la studioul de jocuri Midoki Roleplaying Games conceput ca un joc de rol arcade cu elemente slasher. Aceasta înseamnă că va trebui să participați direct la bătălii. Nu există nivelare automată a personajului și bătălii automate. Toți cu mâinile lor. Explorează locații ca parte a unui grup mic de trei soldați, distruge monștri și șefi, câștigă puncte de experiență, câștigă ingeniozitate și poate vei avea noroc în următoarea bătălie.

Povestea începe pe mica insulă Set cu un tip foarte tânăr care visează să devină un erou. În orașul Astellon, îl întâlnește pe cavalerul Drakeson, care devine mentorul său. El este cel care vă va arăta cum să țineți o sabie și un scut în mâini, cum să loviți și să reflectați loviturile adversarilor, cum să folosiți combinații de lovituri și să provocați daune maxime cu ajutorul unei mănuși puternice. În fiecare bătălie, ai doi însoțitori, îi controlezi și pe aceștia, și anume abilitățile lor. Puteți lua în luptă:

  • arcaș
  • războinici
  • imagine
  • vindecător

Fiecare dintre ele are avantaje și dezavantaje care pot fi înțelese doar în timpul luptelor. Prin încercare și eroare, selectați echipa perfectă pentru a completa harta. Pe măsură ce vă deplasați dintr-o locație în alta, veți întâlni negustori rătăcitori, orașe și orașe, mine de resurse, peșteri monstru, castele de comori abandonate și multe altele. Cu cât te deplasezi mai departe pe hartă, cu atât devine mai periculos, iar eroul tău se dezvoltă și câștigă putere. Pe măsură ce progresezi, explorezi noi ținuturi neexplorate, descoperi detaliile poveștii și înțelegi că lumea este în pericol, iar cândva puternicul Ordin al Mâniei nu mai poate să o protejeze. Scopul tău principal este să eviți moartea și să eliberezi pământul de atacul monștrilor.

Knighthood: The Knight povestea veche a jocului într-un nou înveliș

Aspectul principal și cel mai important este că acesta este un joc de rol. Deci ai un erou la dispoziție și-l gonești:

  • nivelul
  • învățarea de noi abilități și combinații de pumni
  • găsiți artefacte unice
  • upgrade echipamente și arme
  • dezvoltă abilități

În general, fă totul pentru a-l face să supraviețuiască și să câștige. Cei doi însoțitori vă vor ajuta și în acest sens. Îți vor acoperi spatele și îți vor vindeca rănile în momente dificile. Harta continentului în sine nu este atât de grozavă. Dar există multe locații și clădiri secrete împrăștiate pe el. Explorează-le treptat, pentru că poți întâlni un adversar serios.

Pe lângă explorarea hărții, nu uitați să deschideți cufere cu echipamente și consumabile. Aici trebuie să te bazezi pe noroc, pentru că din cufă poți obține atât o armă legendară, cât și un fel de mâncare putred de care nimeni nu are nevoie. Vă recomandăm să nu urmăriți inițial cufere simple, ci să deschideți intenționat doar cele mai bune dintre ele. La urma urmei, din cufărul legendar, puteți obține echipament legendar.

Descărcați Knighthood: The Knight pe PC și începeți jocul datorită oricărui emulator Android. Cele mai comune sunt Bluestacks și Nox. Cu ajutorul lor, poți continua să joci jocul tău preferat pe computer sau laptop. În același timp, fără a descărca bateria smartphone-ului. Pentru a descărca Knighthood faceți clic pe butonul și urmați instrucțiunile.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more