Marcaje

Khan Wars

Nume alternative: Khan Wars

Evul Mediu, războaie pustiitor, mii de cadavre sângeroase, propriile castele și armatele ... toate acestea (și un pic mai mult) ofera joc online Khan Wars. Imperative Sarcina ta - colectarea de trupe de apărare a terenurilor lor, ale cărui limite sunt extinse de încuietori de cucerire alți jucători, de asemenea, dornici de pe înțelegerea de joc Khan Wars on-line.

O importantă "plus": ce nu s-au instalat pe computerul dvs., nici o cerere. Având în vedere că jocul este un browser, tot ce este necesar - este de a merge pas de înregistrare Domnească război. După ce a început această lume fascinantă de lupte.

Desigur, va trebui să vă faceți griji, nu numai cu privire la marile victorii pe câmpul de luptă, dar, de asemenea, pentru propria lor bunăstare. A început să joace Khan Wars, veți ști că, pentru a crea propria armată trebuie să sape pentru aur, fier, precum și prevederi pentru cazarmă. Și pentru întreținerea acestuia de succes este de dorit să învețe să comerțului toate resursele exploatate în piață.

Khan Wars joc online, care oferă o gamă de 11 națiuni, fiecare dintre care are propriile bonusuri și abilități. Dar, de fapt, transferul de "fronturi", dintre care unul va trebui să acorde prioritate, concentrându-se pe caracteristicile sau, sau de apel vizual, sau pe cont propriu intuiție (în paranteze sunt abilități bonus, resurse sau trupe): [ _1_]

* Arabi (prevederi + infanterie)

* Bulgari (minerit de aur + săgeți)

* Britanici (aur + dispozitive de asediu)

* Franks (producția de lemn + cavalerie);

* Germani (minerit de fier, de transport maritim + bonus)

* Bizantini (de vindecare pe câmpul de luptă + săgeți + copac minerit)

* Vikings (fier + săgeți)

* Lituanieni (au un razboinic unic - generali, având îmbunătățirea sănătății și mai mare decât cea a altor, forță)

* Mongoli (pereți Efectuat + răpire de cache-uri de resurse externe)

* Rusyches (productie + asediu copac arme)

* Japoneze (infanterie dispoziții + + comerț).

Alăturați-vă în jocul Khan Wars va permite, de asemenea, să vă apuca de treabă în procesul istoric bine coordonat, în care acuratețe și relevanță suficient. Toate cele de mai sus există în țara noastră - real - lume și, de asemenea, au luat parte la războaiele ca defensivă și ataca contemporanii lor la podnabratsya experiență militară și să devină un respect adversar demn.

Khan Wars joc on-line în principiile sale în tactici de un pic cum ar fi Total War. În total există 16 de unități de luptă, amenajarea și buna guvernanță, care depinde de un rezultat pozitiv al luptei. Fiecare strategie este extrem de important în domeniul de shootere de localizare estimare, cavalerie și infanterie

Înregistrare Domnească război, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a afișa în toate elementele sale talentele sale strategice, introducerea de trupe în cel mai rapid pentru tine la comanda. Procesul este complicat, pentru că, în scopul de a juca cu succes jocul Khan Wars on-line, aveți nevoie pentru a explora toate caracteristicile și caracteristicile de trupe existente aici, în scopul de a lua în considerare în mod corespunzător atunci toate detaliile de utilizare a unităților unice. Nivelare gameplay Khan Wars joc pe care o preferați, poate fi efectuată în contextul treisprezece competențele disponibile.

Output: a juca on-line joc Khan Wars - procesul este destul de fascinant, dar nu este conceput pentru iubitorii de «ocazional», ca și tacticieni naturale născuți și strategi minte-suflare. Dacă acesta din urmă este adevărat pentru tine, atunci de acest miracol pentru a trece un browser, fără echivoc, nu-l merită.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more