Marcaje

Colonizatori

Nume alternative: Colonizatori

Familiarizarea cu una dintre cele mai bune strategii online, de cele oferite în acest moment - ". Colonialiști" Jocul browser colonizatori, care spune de captare a teritoriilor în vremuri de marile descoperiri geografice. Lupte între puterile coloniale au fost deosebit de sângeroase, adesea nativi a jucat un rol decisiv în luptele care aderă la diferite Storey, deși, de regulă, aproape întotdeauna au fost părții vătămate.

Colonialiști joc oferă un complot sistem economic conceput interesant, cu posibilitatea de a ostilităților active. Scopul - de a dezvolta o putere mondială, începând cu colonia în junglă uitat de Dumnezeu.

Creează-colonialiști în joc este o condiție prealabilă pentru acest joc. În scopul de a începe să joci colonialiști de înregistrare vă rugăm să completați în câteva domenii cu informațiile dvs. - completați câmpurile:

 1. Intra (jucând un nume fictiv)
 2. E-mail
 3. Sex
 4. Autentificare invitat și parola, în cazul în care sunt invitați să joace unul dintre prietenii tăi (acest lucru vă va aduce bonus, precum și a invitat)

Fiind de acord cu regulile de participare la joc veți obține să știu acest lucru serdnevekovym lume mai aproape.

Și astfel pentru a atinge obiectivul dvs., trebuie să relațiile comerciale cu Europa, aborigenii, așa cum vă va fi capabil de a crea clanuri, alianțe comerciale sau se alăture celor existente. La începutul jocului a începe dezvoltarea sa sub auspiciile una dintre cele cinci țări coloniale

 • Anglia
 • Spania
 • Franța
 • Portugalia
 • Olanda

Anglia și-a câștigat statutul de regina mărilor, ca o națiune care a început să cucerească un teritoriu necunoscut în primul rând, și mici așezări limba engleză s-au transformat treptat într-un oraș mare. Joc pentru Anglia, veți obține un bonus de imigrare mai mare de coloniști din Europa.

Pornind de joc sub steagurile din Spania, puteți fi siguri că oamenii tăi nu sunt înapoi la momentul crucial, și bonusul - puterea a crescut în lupte de cavalerie cu localnicii.

Joacă pentru Franța, va fi capabil să comerțului cu populația locală în condiții mai favorabile, ca Franța a fost întotdeauna cunoscut pentru loialitatea pentru poporul Aboriginal au încercat întotdeauna să ia cele mai bune de cultura locală a aduce sistemul social in colonii îndepărtate.

Portugalia și Țările de Jos a intrat în cursa colonial printre ultimele acumulate avantajele tehnologice solide.

Colonialiști joc on-line oferă trei tipuri de resurse:

 • Resurse pentru a construi unități
 • Resurse pentru clădiri
 • Resurse pentru comerț

Printre unitățile, de asemenea, este de a oferi mai multe categorii:

 • Lucrătorii
 • Warriors
 • Nativii

Sunt necesare lucrătorilor de extracție a resurselor normală, construcția de clădiri și de sprijinul deplin al armatei și ordinii publice. Sunt necesare unități de luptă pentru apărare și atac. Armată puternică - prosperitate și de securitate, deoarece nu ia interesele coloniei, a cărui armată poate ucide orașul tău în clipi din ochi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more