Marcaje

Kings Ice

Nume alternative: Kings gheață

Daca te-ai saturat de joc inexpresiv jucatori locali, să ia inițiativa în mâinile lor - să fie un director și un antrenor de echipa de hochei cel mai de succes în joc Ice Kings on-line! Încercați pe o stare de conducere sport și strateg in luptele spectaculoase de gheață.

Dar, înainte de a începe să joci jocul Ice Kings on-line, vă atragem atenția la aspectele tehnice de partea ta în ea.

Datorită sale de joc on-line simplitate și bun de optimizare grafica Kings gheață în care cele mai mici posibile cerințele de sistem:

  • Windows XP / Vista / Windows 7
  • Placa de sunet
  • Tastatura și mouse-ul
  • Pot folosi orice browser și viteza minimă de conexiune la internet

Alăturați-vă în joc Kings Ice - ca procesul de simplu și scurt. Introduceți numele de utilizator și adresa de caseta de e-mail curent. Apoi, specificați gen, țara de reședință și țara de echipa ta viitoare dorit (cetățenie pentru jucătorii de hochei), și chiar confirmarea parolei. Acum trebuie doar să fie de acord cu cele trei puncte de regulile și condițiile de participare la joc și înregistrarea dumneavoastră Kings Ice gata. După ce ați primit un e-mail cu un link pentru a activa contul dvs. și a confirmat exact ceea ce aveți nevoie în Kings registrul gheață, conectați și du-te pentru a castiga!

Online Joc Ice Kings - un manager de hockey clasic, în cazul în care se va dezvolta propriul stil de joc și, desigur, pentru a dovedi eficiența acestuia ca un antrenor și manager de echipa. De a începe să joci jocul Kings Gheață online care aleg atributele de bază ale clubului tău de hochei: nume de echipa, emblema, forma, precum și de eventualele amenzi suplimentare. Acest lucru vă va ajuta un constructor special.

Apoi, du-te la prima sarcină, care constă din trei etape. Fiecare etapă - un meci amical în care începe să pună în aplicare tactica și să analizeze punctele tari / punctele slabe ale echipei lor. Această informație este foarte util pentru tine pentru formarea viitoare și de a îmbunătăți Topul echipa. La dispoziția dumneavoastră 22 de hochei. Le tren, modelul a impactului, cresterea activitatii fizice, în general, face totul pentru urmatorul meci să fie o tăietură mai sus.

Fiecare din cei 22 de jucători au competențele și aptitudinile:

  • Pregătire fizică - denumirea procent cât de obosit player
  • Abilitati - spectacole de clasă jucători, jocul său de performanță
  • Moralitatea - depinde de performanța de meci
  • Poziție jucător (apărător, atacant, și așa )
  • Poziție de aliniere (la nici un jucător poziție în plus poate fi un substitut)

Sarcina ta este de a fi în măsură să dezvolte și să distribuie aceste caracteristici, astfel că, în cursul jocului pentru a obține un minim de daune și pentru a obține cele mai multe din fiecare aplicație pe aparat. Într-adevăr, înainte de turnee majore, și mai mult și mai mult tact se va comporta adversarul tău.

Dar jocul Ice Kings on-line - este nu urmareste doar pucul și antrenor al echipei. Aici va fi capabil de a îmbunătăți patinoar de gheață, angaja personal cum ar fi medici si maseuri. În afară de acestea, veți avea nevoie de câteva autocare pentru a ajuta la dezvoltarea tehnici de echipă, de altfel, pentru portarul va avea nevoie, de asemenea, un antrenor separat. Cumpărare schimb politica de jucători de aici vor fi, de asemenea, adecvat - dacă sunteți un antrenor talentat, puteți face bani buni pe ea.

Juca Poate Kings Ice, va fi audienta cea mai mare parte de sex masculin, cu toate că fetele pot încerca mâna lor. Acest lucru este exact cazul în care ne putem dovedi - pentru a juca în Kings Ice nu fie în mod necesar un "bărbat adevărat", lucru pentru a fi strateg aventuros și vizionar.

Joc online Ice Kings pentru iubitorii de gheață și puc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more