Marcaje

Corsari III

Nume alternative: Corsari III

Corsairs III - un joc de calculator în genul de simulare. Corsari 3 joc ai tras ca o continuare a unei serii de jocuri Corsairs. Dezvoltat și lansat de către compania rusă Akella. Jocul nu este o noutate, a fost introdus în lume în 2005. Dar, având, la fel ca toate jocurile pe calculator, și argumente pro, și, desigur, dezavantaje joc a câștigat recunoașterea număr considerabil de fani. Joc Corsairs III a fost completată în continuare prin câteva jocuri, nu cu mult versiune îmbunătățită pentru o calitate mai bună a imaginii și poveste mai interesantă.

Ai o oportunitate înainte de joc, dacă nu sunteți un fan de ea, naviga pe Internet prezentat Corsairs 3 clipuri video. Asigurați-vă că citiți cu atenție prin revizuirea de joc. Apoi, puteți trece la site-ul de unde puteti descarca Corsairs 3 și trece la călătorii pe mare.

Rețineți că Federația Rusă ar putea face o poveste destul de fascinant de joc Corsair 3.

Jocul este dedicat vietii marine de pelerini din Caraibe, în special principalele personaje negative mare - pirați. Primele niveluri prin jocul poate părea să vă un pic plictisitor. Dar acesta este doar începutul. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a studia, se familiarizeze cu modul de joc. Totul începe cu o căutare de comoara de tatăl tău. Toate detaliile vor învăța de la un străin, care a introdus un alt tatălui tău.

Aici sunt doar două personaje principale. Acest frate și soră

• Blaze;

• Beatrice.

Blaze - a adoptat fiul, celebrul pirat - călător Nicholas Sharpe. Acest tânăr este dispus, inteligent, plin de viclenie și putere. Deși entuziasmul pentru a găsi comori nu a puternic dezvoltate pe partea de sus.

Beatrice - fata vioi si fara griji, deoarece nu respecta toate legile posibile ale terenului și a apei. Lupte bune, mereu cu tine lama, care detine abil. Dubios, dar echipa sa nu va da infracțiune.

Selectați personajul tău pentru tine. Ele sunt atât de sub controlul tău, toate vor corsari 3 expeditii. Puteți alege țara, pe partea care vă va duce în Anglia, Franța, Spania, Olanda și pirați. Pentru tot jocul, puteți schimba direcția de adepți, ci doar de îngrijire, atunci când. Principal urmări o sarcină principală a jocului - de a câștiga prima insula din arhipelagul Caraibe și să profite de toate cele patru țări colonii.

În Cainii trei nave au propria lor, individuale, fiecare parte în război. Și au anumite diferențe, respectiv de însoțire de pavilion.

Grafica nu sunt la cel mai înalt nivel, dar imagine de ansamblu a prezentat într-o formă decentă - luminos, frumos și atrăgător. Dar coloana sonora la un nivel mare. Având în vedere în mod clar toate efectele posibile.

Nu sunt cateva jocuri pe calculator despre pirati. Dar încă în valoare de atenti la acest caz, din moment ce a fost lansat, nu de americani. Care pur si simplu nu s-au întâlnit și nu joacă exact.

De asemenea, nu uitați să prezinte joc camarazi Corsair III care iubesc să joace și nu numai.

Grăbește-te un site web unde puteți cumpăra imediat, sau mai degrabă a descărca Corsairs joc 3.

Noroc spațiu de joc de mare!

 

Corsari III