Marcaje

Corsari: City of nave abandonate

Nume alternative: Corsari: City of nave abandonate

Corsairs: City of nave abandonate - Roluri joc pe calculator RPG, simulator. Corsairs de joc: City of nave abandonate elaborate și publicate de către Akella în cooperarea Rusiei cu dinspre mare. ru. A fost lansat ca o parte din seria continua de jocuri despre viața de pirat în sălbăticia din Caraibe - The corsarilor. Această versiune este îmbunătățită cât mai mult posibil în acele părți, care, în anumite motive, nu au fost eliminate inițial. Unele serii de jocuri sunt prezentate nu doar pentru conaționalii noștri, precum și țările îndepărtate.

Pentru un proces de joc, și, în general, cu poveste, vă recomandăm să vedeți reprezentat pe Internet, Corsairs: City of nave abandonate video și citit prin revizuirea. Apoi, va vizita site-ul unde puteți juca Corsairs: City of nave abandonate descărca.

Personajul tău va fi selectat de reticență de cei trei a prezentat

• Blood Petru;

• Stace Ian;

• Diego Espinosa.

Peter Blood - un medic, a aparut pentru a trece cele mai grele teste. Dar cu scopul de a deveni cel mai bun lupul mare.

Yang Stace - comerciant - un escroc. A servit ca un mercenar în Europa. Caraibe în speranța de a profita de pe comerțului.

Diego Espinosa - pentru a obține recunoașterea de cele mai bogate pornește într-o călătorie și aventură în Caraibe.

În comparație cu prima versiune, aici vine un nou personaj, doctorul - Peter Blood. El apare cu scopul de a vindeca pacientul de pe moșia din Anglia. Și apoi a se implica în toate complot principal al jocului.

Și complot principal al jocului este că trebuie să te duci până la capăt în Corsairs dvs.: City of abandonate Nave quest-uri și sarcini. Primesc în consecință încurajare pentru ei, în cel mai bun caz, navele noi îmbunătățite.

Pe parcursul jocului, puteți alege partea ei tara va lua în timp ce trecerea de locuri de muncă de pe teritoriul său: Anglia, Franța, Spania și Olanda. Toate aceste națiuni au propriile lor caracteristici care vă vor întâlni în timpul jocului.

A fost, de asemenea, actualizate în joc corsarilor: City of Abandonat nave arme. Eliminat, deoarece a speciilor sărace de animație de performanță, cum ar fi degetele de alamă și gheare. Dar au existat mișcare detaliate și îmbunătățite în luptele cu unele arme.

Desigur, jocul corsarilor: City of bani nave Abandonat joacă un rol important. Având în vedere că este pentru Gold Rush toate pirații din lume. Nici o comoară în joc de acest gen nu este în cazul în care să nu meargă.

Joc City of nave abandonate, așa cum sa spus, este cea mai bună versiune îmbunătățită a primei versiuni. Acest lucru se referă în primul rând imaginea grafică. La urma urmei, aici a fost o imagine plăcută, datorită grafică și animație, care este la un nivel decent. Nu sunt modificări de fișiere de sunet, pentru că a fost deja la un nivel satisfăcător.

Deci, aceasta este în valoare de a încerca mâna lor la pirat priceperea pe exemplul de măiestrie rus. Nu uitați să consilieze camarazii lor.

Ai început deja să caute pentru un site unde puteți juca orașului nave abandonate pentru a descărca? Răspunsul este da. Asa de bine te joci!

 

Corsari: City of nave abandonate