Marcaje

Cossacks: Back to război

Nume alternative: Cossacks: Back to război

Joc Cossacks: Back to război - o continuare demn de a proiectului de câteva luni a reușit să zdruncine majoritatea fanilor ale strategiei de gen. Această poveste de războinici curajoși care au fost din nou în război. Astfel încât să fie pregătit să-și petreacă următoarele câteva zile de la calculator. Și să avertizeze toți prietenii - cine știe, el va înțelege.

Acesta este, probabil, unul dintre proiectele cele mai demne, care dura câteva zile, săptămâni, luni, chiar și așa, nu mă deranjează să-și petreacă o viață. În noul cazaci înapoi la război principal "truc" rămâne neschimbată - o parte economic rece. Ceea ce este adevărat pentru ei acum o victorie nu va fi de ajuns.

În timp ce cele mai multe dintre proiectele referitoare la acest gen, cea mai mare parte rezultatul de succes al lupte depinde de numărul de expuse pe prima linie a tehnicii de luptă, posibilitatea de a victorie în cazacilor este strâns legată de abilitatea de un gamer și nivelul său de gândire tactică. În cazaci: Înapoi la războiul poate fi liber să se bucure de toate construcțiile marțiale existente, în scopul de a obține victoria. Deci, cavalerie durează de obicei disciplina masiv de important pentru infanterie și artilerie va avea succes numai în cazul în care este plasat corect pe câmpul de luptă. De-a lungul lupta comandanții de luptă va inveseli cuvânt secții fel și exemplu, bineînțeles.

În general, pentru a nu spune nimic - aceleași cazacii, care au fost în măsură să te iubesc din nou în rândurile, ele sunt din nou și gata să se grăbească în această luptă foarte secundă!

Pentru a începe jocul, ca distribuții anterioare va trebui mai întâi să Cossacks: Back to download război. La dispozitie o varietate de torente și multe link-uri de mai multe existente - nimic nu neagă, și după câteva minute, el va fi capabil de a plonja în modul de joc preferat. După ce intră în joc dau seama imediat că dezvoltatorii nu au pierdut timpul în zadar - o surpriză plăcută și inovații ne permit pentru a face jocul la fel de confortabil și interesant. Este demn de remarcat faptul că noul design arata mai strategic, care promite jucătorilor o mulțime de noi aventuri și emoții de neuitat.

Acum joacă Cossacks: Back to războiul va fi cu ajutorul a două noi țări - au fost adăugate la harta de Elveția și Ungaria. Astfel încât să fie pregătit pentru a re-studiu caracteristicile de arme, strategii și selecta cele mai potrivite opțiuni pentru acțiune (sau interacțiune - cazaci de joc: Înapoi la războiul permite joc, oferindu-ti imaginatia razna, va avea toate șansele să își încerce norocul ca o tactică).

Pentru dezvoltatorii de interes au fost adăugate la proiectul de câteva unități suplimentare în care va trebui să facă un număr foarte mare de locuri de muncă. În acest moment, proiectul pregătit pentru fanii de aproximativ o sută de misiuni unice. Creează o atmosferă corespunzătoare grafică se răcească și muzică excelentă.

A se vedea ce altceva este nou te astepti de la un proiect poate fi revizuirea de cazaci: Înapoi la trailer video de război. Sigur că nu vă va lăsa indiferenți!

 

Cossacks: Înapoi la război