Marcaje

Sfârșitul lumii

Nume alternative: Sfârșitul lumii

Marginea lumii on-line - este un client de joc RPG-rol joc gratuit, care este realizat în stilul de precipitații. Acest joc vă va duce în 2061, în lume postapokalipsichesky în cazul în care va trebui să se confrunte cu diferite mutanți pentru supraviețuirea insulelor au supraviețuit.

Pentru a intra în joc, va invitam sa Edge a Registrului Mondial. Foarte aceeași Edge înregistrării mondial on-line nu este complicat: după ce instalați clientul jocului, introduceți numele de utilizator, parola, și e-mail. După care le alegeți pentru clasa personajul tău și să-l imaginii (aspect). Printre clasele din marginea lumii joc online, vă cere să selectați următoarele opțiuni: Fighter, Rogue, Hunter, Shaman, Atlanta, si Dr. Tech. Fiecare clasă are propriile caracteristici: Strength, dexteritate, Constituția, Percepția și mentalitate. Puncte de plecare sunt distribuite pentru fiecare clasă diferit. În afară de caracteristicile, fiecare clasă în joc Edge on-line din lume, există competențe comune și unice (cum ar fi ei în acest joc foarte mult, acum nu le va lista, ajunge să-i cunoască și va fi capabil să direct ofsayte aderarea la joc). În plus, fiecare personaj are o parametri mai mult de bază: nivelul de sănătate, nivelul de energie fizică și nivelul de energie mentală.

Joc Edge of the World are o selecție largă de arme, aici există: arme de contact, Cold Steel, Aruncare de arme, arme biologice, capcane, pistoale, puști și arbalete (este de remarcat faptul că cartușele în joc sunt destul de rare și sunt scumpe, alternative pot fi bile de oțel ale rulmentului.)

În plus față de arme, acest joc are o foarte mare varietate de echipamente, de la ochelari și căști de protecție, și pantofi se încheie și adidași ... (uita-te la ofsayte ca într-adevăr o selecție foarte mare).

Acum, despre gameplay-ul: înainte de faptele lor de jocuri de noroc, veți vedea un film amuzant despre istoria Papuans captivitate local, după care se va întâlni cu primul său "dă cu profesor-quest", care vă spune ce trebuie să faci.

Dvs. de amplasare întâi în marginea lumii joc on-line vor Bay, care a fost dominată de șef (el vă va spune să mănânce, va dedica legile locale să acorde căutare de locuri de muncă, și dacă este necesar - împrumut), aici puteți cumpăra, sau vinde lucruri, să vindece, să predea la depozit și elementele de valoare care etc În joc, cu excepția Golfului, există, de asemenea, locații, cum ar fi Kimer Tau Fortshtad, Base Volkov și Sisif. Dupa ce am vorbit cu NPC din Golful, puteți să-i pentru a licita pentru locul de muncă (în formă de quest-uri). De asemenea, quest-uri misiunea de la NPC pot găsi informații utile, precum și să facă schimb de elemente.

Începe un joc marginea lumii locațiile de jocuri online, la o anumită rată și frecvența va fi de diverse elemente (diferite articole picătură cu diferite probabilități), aranjându-le, ele vor cădea în inventarul. Vă mulțumim pentru a demontat și a asambla aceste elemente, puteți crea noi elemente de asamblare (posibile cu elementele și rețete necesare).

Joaca marginea lumii, vă veți întâlni cu mulți monștri unice și periculoase, care sunt generate aleatoriu, în funcție de locația, tipul și distanța de la sat pe insula. Mențină o comunicare cu aceste ființe și negocierile comerciale nu pot pur și simplu să le distruge, și în cazul de invingandu-le în luptă, vei fi capabil de a ridica trofee ale lor. Prezența de monștri în acest joc este destul de mare și variat: Brooks, Pigbul, Teradog, Aori, Aodra, Heliczer, Helitsid, Rader Mezoid, bigot și Anchor (fiecare este unic în felul său propriu).

În luptele cu monștrii, va fi, de asemenea, o oportunitate de a concura pe cont propriu împotriva altor jucători în PvP-lupte.

În cazul în care toate dintr-o dată în timpul luptei, te rănit, va fi transportat la cel mai apropiat spital sau coliba șamanului, să vindece rănile.

Aveți posibilitatea de a crea un clan sau conectați la o existente, precum și să adere la unul din cele 3 alianțe: Aliantei Nord, Frăția și Confederația.

În Edge of the World poți să te joci, nu numai în arene de luptă, și de relaxare în barul de joc în cazinoul de mini-jocuri: Ruleta, Tsiklon2, Bones, Dogfights etc

În lumea de joc Edge on-line din lume are propria moneda de joc - nuci.

Joaca Edge joc online din lume, puteți discuta cu alți jucători (prin intermediul chat-ul), precum și de a le schimba cu obiecte de inventar.

Alăturați-vă în joc marginea lumii, se va deschide înainte de lume!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more