Marcaje

Cristal Eternity

Nume alternative: Kristall Vechnosti

Crystal eternitate on-line - este un MMORPG joc de browser gratuit on-line, în cazul în care evenimentele se desfășoară într-o lume în care a existat o mare artefact - Crystal Eternity dăruit de zei antici. Dar, cu secole de civilizație, care trăiesc în această lume, a intrat în declin din cauza pofta de putere, lăcomie și invidie, și apoi zeii împărțite în mai multe fragmente de cristal și împrăștiate în jurul lumii ...
... Trebuie să știi unde aceste fragmente, și cum să-i adune. Dar, înainte de a trece de cristal de înregistrare on-line eternitate, va fi pe pagina principală a jocului va fi invitat să încercați lupta demo, pentru a înțelege că, vor esti interesat sau nu.

Deci, după un demo câmp de luptă de încercare, dacă v-ați decis că sunteți demni de ceea ce pentru a testa capacitățile lor în joc on-line Crystal veșnicia, a intra în câmpul de e-mail de înregistrare și parola. La această dată Crystal eternitate va fi de peste.
Apoi, vi se va cere să alegeți una din cele două stări: Alianței Nord sau Imperiul de Insulele de Sud, care au fost o dată unite și pe cale amiabilă oameni se numesc - Empire of Light.

După selectarea starea dumneavoastră, vă alegeți clasa dvs. de caractere: acesta poate fi un novice sau Recruit.
Crystal eternitate joc online, personajul tău oferă o serie de profesii: plante medicinale, Alchemist, Prospector, Bijuterie, cernelii, Fisherman, Doctor și călăul. Dar păstrează în minte faptul că doctorul și călău exclud reciproc (de exemplu, în cazul în care ați ales profesia de medic, care a fost Călăul nu poate fi si invers). Multumesc profesii, personajul tău poate ridica nivelul lor de calificare.

Juca jocul online Crystal eternitate, în luptele cu inamicul, personajul tău va primi Glory, care se apropie de suma necesară va fi schimbat în mod automat pentru Ranks. Aceste Rangurile da personajul tau posibilitatea de a cumpăra un magazine de armată special elemente unice (echipamente).

În joc Crystal veșnicie on-line, personajul tău are posibilitatea de a îmbunătăți performanța de bunurile lor. Această caracteristică se numește - ascutit. Eu propun să exploreze în continuare posibilitățile de această caracteristică: astfel, "ascuți", puteți îmbraci orice bucată de echipament, o excepție - zone de luptă și rucsaci de luptă. Ascutit crește cu o anumită cantitate de statistici un element: Stamina, Forța de aderență, Dexteritate, Intelligence, Will, Înțelepciunea, sau moral. Valoare prin care să îmbunătățească performanța depinde de obiectul care a fost folosit pentru ascuțire. Ce caracteristici specifice ascuți, ales aleatoriu din funcțiile disponibile pe lucruri.

Tipuri de elemente care pot fi folosite pentru a face o "ascuțire": unguent lama impregnare energetică, energia de cristal filigran de armare, fixare simbol runa si amplificatoare Energiei Universale.

Juca jocul online Crystal eternitate, vă poate pompa personajul tău, prin participarea la misiuni banale și participă la vânătoarea de monștri / animale. Ca un bonus, eroul tău va primi experiență, puncte de reputație, precum și bani și obiecte utile.

În acest joc, personajul tău are posibilitatea de a juca o nunta cu aleasa lui. După ceremonia de nunta, Administrator Venue nunta, eroul tău și logodnica lui se va putea folosi inele de nunta bonus.

Redare Crystal eternitate pot fi unite în clanuri și de a participa în bătălii masive cu monștri în cazuri speciale, precum și în PvP-lupte globale.
Dacă face toate acestea distracție și sunteți gata pentru o aventură fabulos, a solicitat să se înregistreze la joc Crystal eternitatea.
În Crystal joc veșnicie va fi interesant pentru toată lumea!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more