Marcaje

Cupa Mondială

Nume alternative: Cupa Mondială

Cupa Mondială, online - este un joc multiplayer în browser genul de "manager de fotbal", în care jucătorul acționează în calitate de proprietar al clubului de fotbal, una dintre cele 16 de ligi de fotbal profesionist.

Cupa Mondială joc on-line nu are nevoie pentru a instala clientul jocului, și este accesibil din orice browser. Pentru a începe jocul, aveți nevoie de Inregistrare Cupa Mondială: Puteți intra în joc cu ajutorul rețelelor sociale, cum ar fi, Mail. ru, Facebook, colegii de clasă, VK (dacă este cazul cont înregistrat într-una dintre ele), sau direct de pe site-ul, prin intermediul formularului de înregistrare (în câmp de tip de date de e-mail și parola, accepta termenii regulamentului de joc si apasati butonul "Înregistrare"). Înregistrați în această etapă în joc Cupa Mondială se termină, și apoi au pentru a crea setările de joc: în noua fereastră care apare, introduceți numele de utilizator în câmpurile corespunzătoare (nick) nume de viitorul clubului, alege liga națională de 16 de țări, și faceți clic pe "Next". După aceea, următoarea fereastră care se deschide se va cere să se supună un curs de formare pe joc (este recomandabil să se ia! ) Sau l abandoneze. Ei bine, acum puteți încerca pentru a juca jocul on-line Cupa Mondială.

Obiectivul principal al jocului este de a cumpăra și de formare jucători, precum și de a alege tactica de joc cele mai optime și dezvoltarea infrastructurii clubului. În plus, va trebui să se angajeze mai mulți jucători tineri din propria lor educație, și de a participa la diverse turnee naționale.

Scopul principal al jocului - de a crea clubul de fotbal cel mai de succes în acest proiect.
Prima victorie în jocuri, echipa va primi primul nivel. Atingând nivelul 2, echipa a depus în mod automat în campionatul din țara selectată (în această etapă s-ar fi retrogradat). Atingând niveluri noi, poti sa te duci la divizia de top, unde clădirile noi vor fi infrastructura disponibilă de la club, și turnee mai atractive. Pentru a trece la fiecare nivel nou, aveți nevoie pentru a obține o anumită cantitate de experiență, care se dă pentru participarea la jocuri (câștigător - 3 puncte pentru un egal - 1 punct).

Fiecare jucător are propria poziție în joc, și fiecare element are propriile caracteristici. Iată principalele caracteristici ale jucătorilor din proiect joc online Cupa Mondială
- Portar (viteza, agilitate, reactie)
- Defender (viteza, luând balonul, ingrijire personala, minge de control, unelte de precizie)
- Mijlocaș și Forward (viteza, controlul minge, greve de precizie, pumni de putere, uneltele de precizie).
, După fiecare meci caracteristicile jucătorii sunt în schimbare, iar nivelul de performanta lor depinde de diferite condiții, cum ar fi nivelul de antrenor și de echipa de coaching, importanța de meci, și așa etc

Rol foarte important jucat de jucători individuale de performanță
Talent - cea mai mare talentul jucător, cu atât mai repede se dezvolta.
P.. disponibilitatea - figura cât un jucător este gata pentru meciul.
Moralul - cu cât indicele este, jucătorul se simte mai încrezător pe teren.

Fiecare jucător are un salariu stabilit, care variază în funcție de experiență și de calificare (cea mai mare clasa, cu atât mai mult salariul).
Joacă Cupa Mondială on-line pot lua parte la diverse meciuri amicale și turnee, aranjarea pentru echipa sa stilul cel mai potrivit: joc rapid în trecere, de obicei, joacă într-o trecere sau Dribling.

Cupa Mondială joc on-line permite pentru orice jucător al echipei pentru a determina starea: Lasă echipă, puse în vânzare sau Renunțați.

Redare Cupa Mondială va fi interesant pentru toți cei care nu sunt indiferenți față de fotbal. Dacă cineva are întrebări despre acest joc, de asistență pentru clienți disponibil este întotdeauna nevoie de ajutor. În această revizuire, nu sunt toate caracteristici ale acestui proiect de joc, deoarece este suficient de mare și funcțional. Și datorită unui conținut de informare accesibil și ușor de înțeles, pot învăța o mulțime în timpul jocului.

Pentru a juca în Cupa Mondială, nu au nevoie de mult, doar o dorinta, dorinta de a atinge obiectivele lor, și, bineînțeles, la înregistrarea on-line Cupa Mondială!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more