Marcaje

Left 4 Dead

Nume alternative: Left 4 Dead

Joc Left 4 Dead este un joc de calculator multiplayer. Acest joc este conceput în stilul de shooter și evenimente care au loc în ea la persoana întâi.

Baza de joc de acțiune este o luptă de supraviețuitori împotriva hoardelor de persoane infectate.

Descărcați Left 4 Dead poate doar jucători adulți. Pentru utilizatorii minori accesul la jocul este închis.

Video Left 4 Dead pot fi găsite pe site-ul oficial al jocului sau pe youtube. În video dezvăluie esența jocului, personajele sunt prezentate și alte informații despre joc.

Jocul Left 4 buc Moartă puteți juca în modul multiplayer și single player și co-op.

  1. Modul Co-op. În acest mod, comanda reprezentată jocul de întâlnire, acest mod este, de asemenea, șeful. Scopul modul cooperativ - pentru a trece unul dintre membrii echipei de campanie a câteva (4) jucători. Echipa dvs. poate lupta unu la patru persoane. Jucătorii care lipsesc în joc, zamenivayutsya roboții care sunt controlate de calculator. Cu toate acestea, în timpul jocului, puteți atașa un adversar uman. Dacă aveți nevoie pentru a opri pentru scurt timp de joc, nu este necesar să iasă din joc sau de a cere alți jucători să aștepte. Puteți transfera managementul bot lui erou, fără a se teme că locul său va fi altcineva. În plus, controlul este trecut un robot automat, dacă sunteți în 25 secunde în picioare încă.
  2. Mod unic. Acesta este modul în care alți jucători de urmaș controlat de calculator. Motoare de cautare (jucători de calculator), urmați, trage asupra persoanelor infectate, salva, ajuta si la vindecarea altor jucători Survivors, dar nu se poate deschide adăposturi usi, activa "eveniment de panică", și cauza a Hoardei, și se aplică o armă de aruncare, din cauza strategic stocurilor. De asemenea, ei nu pot folosi abilitățile tactice. De fapt, acest mod este un prototip complet de un mod de cooperare cu o singură diferență - se poate juca doar un singur, nimeni altcineva nu va putea să vi se alăture. După moartea caracterul tău de joc se termină. Cel mai bine pentru a începe cu introducerea de Left 4 Dead de la care regimul.

În jocul Left 4 Dead juca personajul principal o vei face. Personajele însele sunt împărțite pe de urmaș și infectate. De Supraviețuitorii includ:

1. William Overbeck este un veteran al Războiului din Vietnam. El este un soldat experimentat. La un moment dat el a servit în speciala a armatei.

2. Francis este un motociclist și o voință puternică, care este pe deplin acoperit de tatuaje. El urăște aproape totul.

3. Zoe este fata cea mai atractivă în joc. Ea este fiica unui om bogat. Acesta poate fi accesat la cel mai înalt nivel, cu o armă de foc.

4. Luis este un departament de sisteme de juniori analist. Acest caracter este de gând să se pensioneze după ce virusul a apărut.

Infectate - sunt oameni care au cedat la virus.

Se joacă Left 4 arme moarte împărțite în mai multe tipuri:

  1. Metil armă.
  2. arme de foc.

Fiecare personaj alege tipul de arma pe care o iubeste cel mai mult.

 

Left 4 Dead