Marcaje

Labirint

Nume alternative: Labirint

Labyrinth - joc online, al cărei teritoriu a fost invadat de către un agresor străin. A reușit totuși să conțină invaziile, dar în timp, inamicii sunt câștigă putere și de putere, și ei vor fi în curând gata să lovească o nouă lovitură zdrobitoare. Această lume are nevoie de ajutorul tău! Bine ati venit la labirint on-line!

Dacă doriți să începeți să jucați labirint joc on-line, trebuie să efectuați o condiție obligatorie: Înregistrare Maze. Înregistrarea are loc în joc nu Labirintul mod destul de standard. Odată ce te duci la site-ul oficial, faceți clic pe linia de redare. Vi se va cere pentru a crea un personaj: alege între femei și bărbați și numele lui. De acord cu regulile standard, va ajunge la fereastra, unde va trebui să se supună o luptă de formare ca dovadă că vă poate supraviețui în această lume. După aceea, veți obține admiterea în zona de testare.

Joc Labyrinth online - acesta este primul joc on-line hardtuned în cazul în care sarcina dumneavoastră este de a găsi liderul inamicului și distruge-l. Pe drum va sta două obstacole: exact la fel ca tine solicitanților de faima și de o armată mare dușman de mutanti. În exercitarea marele premiu alți jucători vor opri să-și îndeplinească misiunea, pentru că toate se luptă pentru titlul de cel mai bun jucător. Încercați să fie mai rapid și mai deștept decât adversarii!

Joc Labyrinth incredibil de distractiv! După ce în această lume, vă fie lăsați câștigător sau perdant, dar indiferent de rezultat, timpul petrecut în joc, va oferi placere.

The Maze joacă într-o clipă. Management de aici este simplu și convenabil, care simplifică foarte mult procesul de joc și vă permite să se concentreze pe sarcina principală.

Maze joc online este gratuit. Dezvoltarea caracterului este de a învăța abilitățile. Acest lucru nu este obligatoriu, dar punerea în aplicare a acestor abilități în luptă crește șansele de a câștiga.

Mutare în joc vor fi utilizați unitatea. Acesta stochează, de asemenea, elemente care le-ai găsit în luptă. Mutarea caracterul poate efectua numai pe disc, astfel încât fără aceasta în nici un fel. O astfel de metodă de mișcare vă protejează de mutagen, care este în terenul contaminat solul, pentru că atinge pământul, cineva începe să se transforme.

Într-o zonă liniștită în oraș, vă puteți relaxa la lupte istovitoare și cartușe de reumplere. Vindem trofee și echipamente pot fi achiziționate de la mall. Face pregătirile necesare, sau de a îmbunătăți elementele existente pot fi în Atelierul. Sa întâmplat că toate sarcinile în mod tradițional, veți primi la Steakhouse. Există, de asemenea, va sărbători premiile primite. Și cu ajutorul portalului, puteți trece la orice alt domeniu.

Se poate întâmpla ca nu au calculat marja de patronii lor în luptă, și s-au uscat selectate. În acest caz, nu există nici o problemă - la începutul fiecărui nivel există un container, care se va reface în mod automat munitie. Singurul dezavantaj este că cartușele vor fi de slabă calitate. Cu toate acestea, la momentul critic e mai bine decât nimic.

Dacă efectuați unul dintre cele trei sarcini care sunt alocate în mod automat la ieșirea din portal, de mers pe jos nivel de luptă. Nu vă faceți griji: atâta timp cât v-ați familiarizat cu sarcina, cronometrul nu va porni de locație. În luptă, personajul tău poate a stabilit recordul trece un nivel, și, în plus a obține un echipament de înaltă calitate și de resursele necesare pentru a lucruri mai bune. Face treaba, personajul va primi banii câștigați la trofeele și experiența.

Toate luptele din joc are loc în timp real. În scopul de a atinge anumite obiective, vă puteți alătura forțele cu alți jucători, negocierea reciproc. Obiecte gasite arme, artefacte, muniție și ingrediente pot fi vândute la licitație sau să le împărtășiți cu alți jucători.

Pentru a reda în mod deliberat jocul online Labirint tactica necesar. Dezvolta tactica, puteți efectua cu ușurință sarcini și misiuni și lupta monștri.

Cel mai frumos lucru despre jocul este factorul care orice cadru dat de mișcare nu există - puteți circula liber la nivel. În plus, jucătorul marele premiu - jackpot - în continuă creștere. Grăbește-pass registru Labirintul și alături de noi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more