Marcaje

Lagoonia

Nume alternative: Lagunary

Lagoonia online - jocul browser neobișnuit. Această simulare a vieții pe o insula indepartata, care nu a fost încă atins de mâna de civilizație și în cazul în care aveți nevoie pentru a merge tot drumul de dezvoltare umană din primele focul pentru a crea imperiu de divertisment.

Din păcate, nu există nici o versiune rusa a jocului. Dar acest lucru nu este o limitare, ci doar posibilitatea, pentru că joc lagoonia on-line vă oferă posibilitatea de a învăța limba engleză unele ușor și distractiv și de a lua abilitate util. Pentru că acum, dacă te duci la o insulă pustie și puteți găsi cu ușurință străini limbaj comun și să fie capabil de a face prieteni cu ei.

Alăturați-vă în lagoonia joc destul de complicat: trebuie să introduceți numele de utilizator, alegeți o parolă și să specificați o adresă poștală. Așteptări scrisori pentru a confirma lagoonia înregistrare nu are nevoie de jucătorii săi și vă puteți apuca de treabă imediat în lumea minunată a insulei tropicale. În înregistrare lagoonia se face astfel încât să nu-și petreacă o mulțime de timp completarea diferite forme și poate începe foarte repede lupta pentru locul lor sub soare tropical.

Apoi, aveți nevoie pentru a decide cum va arăta caracterul nostru. Puteți alege între femei și bărbați, coafura, culoarea parului si a pielii. Acest lucru vă permite să creați o imagine a personajului cea mai apropiată de propria dvs., sau, poate, similar cu unele dintre cele mai celebre actori sau sportivi.

Deci, accidente de avion pe insule tropicale și înainte de a pune mai multe obiective: pentru a ajunge la mal, unde le-ați luat pentru a înțelege, a căuta alți supraviețuitori pentru a găsi ceea ce adăpost de intemperii și diferite pericolele aflate în așteptare pentru tine într-o insulă necunoscută. Și de a găsi ceva gustos, de asemenea, nu ar opri, pentru că ora este deja târziu și stomac bubuie reamintind nevoile lor. Este de dorit să se pentru a nu deveni cina diferite animale de pradă. În cazul în care dintr-o dată acolo. Aici am de curs va va ajuta focul - se poate găti și mânca animale sălbatice și el va speria. Lagoonia joc online în care o persoană are nevoie pentru a dovedi încă o dată dominația asupra altor specii și natura în general.

Lagoonia joc on-line are unele diferențe serioase de la alte proiecte de jocuri de noroc. De exemplu, o caracteristica interesanta a jocului este de complot pașnică. Supraviețuirea în noua locație va aștepta la cooperare și asistență reciprocă cu alți supraviețuitori și jucători, nu distrugerea sângeroase așa cum se întâmplă în cele mai multe jocuri. Dar nu-l ia-o ușor. Supraviețuire pașnică necesită un efort.

Lagoonia joc online are propriile caracteristici financiare. Moneda principal al jocului este o bijuterie. Le puteți câștiga prin completarea diferite sarcini în timpul de joc. Indicatori importanți de personajul tău sunt de sănătate și energie - pentru ei ar trebui să urmeze întotdeauna, pentru că va depinde de eficiența muncii dumneavoastră.

Pornind de a juca lagoonia joc online, care ar înțelege jocul, prima dată trebuie să urmați instrucțiunile. Acest lucru va ajuta să înțeleagă elementele de bază ale jocului, să învețe să joace bine și apoi lagoonia începător verde să se transforme într-un adevărat guru de insule nelocuite, care pot supraviețui în orice situație. De-a lungul timpului, înainte de a deschide perspectivele uriașe de cotitură o trecere in revista a insulei, plină de dificultăți și pericole în paradisul turistic reală. Crearea unei rețele de divertisment și de distracție. Astfel, o dată într-un accident de avion, ai reușit nu numai să supraviețuiască în condiții dure, dar, de asemenea, urca la partea de sus a lumii financiare.

În cazul în care pentru vacanta departe, și deja atât de dornici de a ajunge la mare, a fost bătut în jos pe plajă sub soarele tropical, apoi începe să joci lagoonia joc on-line este cel mai bun dintre opțiunile disponibile pentru tine pentru a rezolva problema. În joc lagoonia va fi interesant pentru toți copii și adulți, și chiar bunici.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more