Marcaje

Ultima Cetate: Subteran

Nume alternative:

Last Fortress: Underground este un joc de strategie versatil pentru dispozitive mobile. Grafica de aici este bună, calitatea ei depinde, printre altele, de performanța dispozitivului pe care te joci. Vocea se face calitativ, selecția muzicală este destul de interesantă.

Jocul are o poveste.

Apocalipsa a măturat pământul, transformând majoritatea populației în zombi. Doar un mic grup de supraviețuitori a rămas în spatele zidurilor inexpugnabile ale castelului. Dar s-a dovedit că acest adăpost era temporar. După căderea castelului, întreaga sa populație a fost împărțită în mai multe grupuri mici, fiecare dintre ele a urmat drumul său.

Veți conduce unul dintre aceste grupuri. Oamenii tăi au noroc, în deșert unde ai fost mânat de zombi însetați de sânge, a fost descoperită o structură subterană ciudată.

Sarcina ta este să transformi acest loc într-o casă nouă și să oferi populației lucrurile și proviziile necesare.

Te așteaptă o mulțime de probleme în joc:

  • Aveți grijă să protejați baza
  • Extindeți zona și dotați noi spații
  • Trimiteți grupuri mici pentru a se reaproviziona
  • Combate alți jucători pentru resurse și formează alianțe cu prietenii

Asta nu este tot ceea ce trebuie să faci când joci Last Fortress: Underground.

Principala dificultate este menținerea echilibrului. Nu construiți mai multe camere decât aveți nevoie, deoarece acest lucru vă elimină resursele care ar putea fi folosite pentru ceva util. Nu uitați de extinderea în timp util a zonei dacă este cu adevărat necesar.

Făcând ieșiri, puteți obține resurse valoroase, inclusiv noi arme și artefacte utile. Cu cât unitatea se deplasează mai departe de ascunzătoare, cu atât prada poate fi mai valoroasă. Amintiți-vă că fiecare minut în care echipa rămâne afară amenință că va fi atacată de inamici și, cu cât echipa merge mai departe, cu atât riscul este mai mare.

Noile tehnologii vă vor permite să creați echipamente de producție, arme și echipamente mai avansate pentru oamenii dvs.

Pentru a asigura siguranța populației, creați linii defensive și asigurați-vă că un număr suficient de soldați păzesc intrarea. Atât zombii, cât și locuitorii altor adăposturi vă pot ataca cetatea pentru a lua tot ce are valoare.

Pentru sărbătorile sezoniere, dezvoltatorii lansează actualizări cu competiții interesante în care poți câștiga articole unice.

Va exista o oportunitate de a cumpăra o mulțime de articole utile în magazinul din joc. Există reduceri de sărbătorile legale. Gama este actualizată în mod regulat. Puteți plăti pentru achiziții atât cu moneda din joc, cât și cu bani reali.

Este posibil să comunici cu alți jucători și să creezi alianțe. Invită-ți prietenii la joc sau găsește-ți prieteni noi printre jucătorii din întreaga lume.

Încercați să nu pierdeți o zi, îndepliniți sarcinile zilnice și săptămânale pentru a primi premii și cadouri generoase.

Last Fortress: Underground descărcare gratuită pe Android puteți urma linkul de pe această pagină.

Instalează jocul chiar acum și creează o fortăreață subterană inexpugnabilă în care oamenii tăi vor fi în siguranță!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more