Marcaje

Last Shelter: The Walking Dead

Nume alternative:

Last Shelter: The Walking Dead este un joc de strategie care poate fi jucat pe dispozitive mobile. Grafica este bună, vocea este realizată de actori profesioniști. Selecția muzicii nu te obosește când asculți mult timp.

de provocări grele te așteaptă în acest joc:

  • Supraviețuiește într-o lume post-apocaliptică a cărei populație a fost transformată în zombi
  • Îmbunătățiți apărarea bazei
  • Redescoperă tehnologiile pierdute
  • Construiți clădiri noi și modernizați-le pe cele existente
  • Trimiteți unități pentru a găsi resurse și echipamente
  • Luptă cu alte grupuri de supraviețuitori sau formează alianțe
  • Conversați cu alți jucători și fă-ți noi prieteni în întreaga lume

Acestea sunt câteva dintre sarcinile pe care trebuie să le faceți.

Înainte de a începe să joci Last Shelter: The Walking Dead, parcurge un scurt tutorial și învață cum să interacționezi cu interfața jocului.

Evenimentele din joc au loc în lumea The Walking Dead. Aici vei întâlni personaje cunoscute din seria de cult. Împreună cu ei va fi mai ușor să depășiți toate dificultățile. Încearcă să atragi cât mai mulți eroi în echipa ta.

Pentru supraviețuirea unui grup mic de oameni pe care îl veți conduce, este necesar să îmbunătățiți constant apărarea cetății-bază. Construiește turnuri de apărare și îmbunătățește-ți armele. Alegeți cele mai avantajoase poziții pentru plasarea punctelor de tragere, folosiți bariere pentru a încetini înaintarea inamicilor.

În afară de zombii însetați de sânge, mai sunt și alți supraviețuitori de care trebuie să aveți grijă. Există o mulțime de resurse valoroase pe teritoriul bazei tale pe care bandiții le pot râvni. Astfel de dușmani sunt mult mai periculoși decât zombii, nu sunt la fel de numeroși, dar pot folosi arme pentru a ataca.

Playing Last Shelter: The Walking Dead singur va fi dificil. Alăturați-vă sindicatelor existente sau creați-vă propriile sindicate. Împreună, este mult mai ușor să rezistați atacului inamicilor. În plus, puteți participa la căutări și călătorii colective.

Nu rata ocazia de a te uita la joc. Pentru vizite regulate, vă așteaptă cadouri zilnice și săptămânale.

Anotimpurile se schimbă în joc, iar evenimente tematice interesante sunt organizate pentru sărbătorile sezoniere. În perioada sărbătorilor, va exista posibilitatea de a obține decorațiuni unice și articole de echipament care nu sunt disponibile în alte momente.

Magazinul din joc are multe articole și resurse utile în stoc. Ofertele sunt actualizate regulat. Achizițiile pot fi făcute pentru moneda jocului sau bani reali. Jocul este gratuit și magazinul este singurul câștig al dezvoltatorilor. Cheltuiește o sumă mică dacă vrei să susții dezvoltarea și să mulțumești creatorilor jocului.

Jocul este în dezvoltare. Destul de des există actualizări cu extinderea oportunităților, echipamente noi și sarcini. Reveniți des pentru actualizări, astfel încât să nu pierdeți nimic interesant.

Last Shelter: The Walking Dead descărcare gratuită pe Android, puteți urma linkul de pe această pagină.

Începeți să jucați chiar acum pentru a încerca să supraviețuiți în lumea periculoasă a morților care umblă și a bandiților insidioși!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more