Marcaje

Lava Online

Nume alternative: Lava live

Ce părere ai despre ficțiune? Ci de a călători în timp? Dacă pozitiv, nu trece de Lava Online. Chiar înainte de a începe completarea pagină marjele Lava Registrul on-line, asigurați-vă că computerul este echipat cu următoarele:

• Viteză procesor de cel puțin 1. 5 Ghz,

• Memorie - 256 MB

• Video 3D 64 Mb;

• Sistem de operare Win2000/XP/Vista.

Alăturați-vă în joc, vă rugăm Lava Design militar cu "prag". De fapt, vi se va cere să ia ritualul pentru a intra în viitoarea lume post-apocaliptic nu foarte îndepărtat. Trecerea de faza de înregistrare Lava online constă în următoarele:

1) autentificare Introducere (numele sub care va merge și "vorbesc" în joc).

2) Parola (6-16 caractere).

3) Specificați o adresă de email validă și sexul.

4) Introduceti codul din imagine.

5) Familiarizarea și conformitatea cu FAQ și Termenii de Utilizare.

După ce, desigur, puteți descărca clientul jocului, a carui instalare va reduce sarcina de pe canalul tau de Internet ... dar în cazul în care conexiunea este puternic, trebuie doar să apăsați pe butonul "Play" și îndrăzneală aruncă în realitatea virtuală interesant.

Puteți începe să joci jocul Lava online trecerea la o așezare situată în partea de nord a Africii. Apropo, de design in-geografică corespunde pe deplin la peisajul real al continentului african. Prima sa experiență va câștiga prin trupele inamice de sacrificare sau chiar șobolani. Nu ezitați și apuca toate care va scădea de la dușmanii învinși, pentru că în acest fel puteți aduna o mulțime de valoare pentru revânzare ulterioară a acestora.

Dacă așa sa întâmplat că tocmai a început să joace Lava joc on-line, sunteți deja cu scopul de a îndeplini anumite quest-uri, atunci veți avea nevoie pentru a găsi un personaj, pe care capul va atarna semn de exclamare. Că el este angajat în distribuirea locurilor de muncă, aducând o mulțime de experiență, care trebuie ulterior jucători pentru a ieși din această locație. Pur și simplu nu va grabiti prea mult cu această acțiune, ca partea din spate nu a venit înapoi. Mai bine pentru a pompa în locația originală cel puțin până la al cincilea nivel.

Puternic va depăși inamicul, mai multă experiență acum. Lava joc online caracterizat prin lupte în mod real, atât de distras de la lupta nu este recomandată de nimic. Apropo, poți lupta numai în afara granițelor orașului. Alegerea armelor este foarte divers: Lava joc on-line va ofera pistoale, mitraliere, cuțite ... și chiar posibilitatea de a lupta fara arme. Crede-mă, lupta local, pentru a vă rog, chiar dacă - un cunoscator si iubitor de aceste shootere. Și dacă nu, mai important, nu uita să acorde o atenție cu privire la starea de sănătate a eroului său. Zero înseamnă moarte.

Lava joc on-line se poate lăuda cu prezența a două monede:

• african - este utilizat zilnic, în diverse scopuri casnice.

• Aur - pot fi achiziționate doar pentru bani reali. Folosit pentru a cumpăra în joc veshchichek unic. Dar nu, asa ca ia-o ușor: pentru a juca Lava, petrece "sângele" lor nu trebuie, în cazul în care nu este posibil.

Câteva cuvinte despre povestea. Din iunie 2012 a existat o eruptie puternica a vulcanului Yellowstone și eliberarea ulterioară de cenușă foarte toxic forțat să moară de la zeci de sufocare de mii de americani. Apoi a venit val de frig (care a dus la declinul general al agriculturii), și amenințarea de dispariție de foame preluat locuitorii Pământului. Prin urmare, Lava Online juca veți avea în Africa, care are condiții care conferi o oportunitate nu stinge rasa umană, și tu - unul dintre cei aleși care au căzut aici. Doar aici - în lumea neiertatoare post - apocalipsa - pentru supraviețuire trebuie să lupte nu mai puțin violent.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more