Marcaje

călcători de lege

Nume alternative: călcători de lege

LawBreakers este un shooter dinamic.

Boss Key Productions este creatorul shooter-ului pentru PC și PS4. Înainte de a juca LawBreakers, care a devenit un bucătar gustos pentru fanii lumilor futuriste. Tema aleasă de creatori pentru capodopera lor se află în planul lumii post-apocaliptice în care să supraviețuiască. În loc de ruinele pitorești și de risipa omenirii, jucătorul vede un univers complet unic.

La sfârșitul verii 2017, compania a programat lansarea proiectului, iar jucătorii nu pot aștepta până când pot juca LawBreakers. Și cea mai mare parte a jocurilor de noroc a avut grijă să aranjeze precomanda, doar pentru calculator și consola, termeni diferiți. Oricine intenționează să descarce LawBreakers și să-l instaleze pe un manual ar trebui să aibă timp înainte de 7 iulie. Dar proprietarii PlayStation 4 se pot gândi până la data de 4 august. Cu toate acestea, numărul de copii pre-comandate pentru PS4 este limitat la doar 5.000 de exemplare, deci este mai bine să vă grăbiți.

As pentru seturile de elemente, acestea sunt aceleași pentru ambele platforme:

  • Persele seturilor de cărți de erou, pentru fiecare fracțiune, o copie a
  • Dadi Abaddon
  • Numărul original al cutiei personale
  • Dayzo Sticker, autocolante LawBreakers elite și, de asemenea, o carte poștală

Singura caracteristică distinctivă este că versiunea de computer vine sub forma codului digital Deluxe, spre deosebire de ediția PS4, care este distribuită prin copii fizice.

A O circumstanță puțin enervantă că oamenii vorbitoare de limbă rusă care doresc să se înscrie pentru un test deschis nu vor putea să facă acest lucru, deoarece mărfurile nu sunt disponibile în regiunea lor și acest lucru este indicat de un mesaj pop-up. Dar nu fi trista, pentru ca jocul in sine este adaptat pentru jucatorul nostru, si trebuie doar sa asteptati. Cei care au experimentat deja jucăria au fost satisfăcuți, dar au declarat că trebuie să fie mereu în alertă, deoarece totul se întâmplă prea repede. Situația se schimbă la viteza fulgerului, iar frumusețea lumii mecanizate distrage atenția de îndeplinirea unor sarcini urgente.

Despre parcelă și restul.

înainte de a juca LawBreakers, este interesant să cunoști istoria. Evenimentele au loc pe planeta noastră, dar în viitorul îndepărtat. Totul a început cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei. Se pare că progresează, dar într-o zi ceva nu a mers bine (ca întotdeauna) și civilizația sa prăbușit. Catastrofa a distrus luna, ceea ce a dus la probleme globale: climatul sa schimbat, au început dezastrele naturale, gravitatea pământului sa schimbat radical. Dar umanitatea nu a dispărut, dar a reușit să se adapteze la noile condiții. Pe ruinele vechii lumi o nouă generație a crescut, mai avansată. Oamenii au învățat să trăiască într-un mediu transformat și chiar au construit o civilizație reînnoită, chiar mai avansată.

La inceput, se pare ca viata se imbunatateste si echilibrul a fost restabilit. Dar a fost o apariție, pentru că organizațiile criminale și-au salvat forța pentru a se revărsa pe străzi odată cu un flux puternic. Societatea a fost împărțită în două grupuri: mafia și legea. Este în această confruntare că plotul iPlayer LawBreakers este construit. Așteptăm o luptă spectaculoasă cu arme fantastice și vehicule. Mergând într-un viitor îndepărtat, este necesar să stăpânești aeronave neobișnuite, să explorezi toate colțurile lumii noi, să studiezi și să testezi armele futuriste.

Periodic, se vor adăuga noi caracteristici, moduri și hărți, iar pe unelte se pot face autocolante. De exemplu, Juggernaut recuperează rapid combustibilul uzat; dacă Omega este complet încărcat, atunci Gunslinger face multe daune; Wraith suferă mai puțin în bombe și mai eficiente.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more