Marcaje

Legenda Eroilor

Nume alternative:

Joc Legenda Eroilor salva lumea.

iPlayer Legenda Eroilor joc de rol masiv multiplayer în care eroul se va găsi într-o lume fantastică frumoasă plină de aventură și pericol, precum și de călătorie la diferite orașe cu prieteni rapid. Un jucător cu caracterul său un drum lung, obiectivul său va fi de a salva lumea virtuală din personaje negative teribile și monștri teribile, și misiunea de a aduce prosperitate și pace universului virtual pentru multe secole.

Aventurile extraordinare ale erou va fi un puternic și înțelept, câștigând experiență și să câștige faima, trece printr-o mulțime de prieteni adevărați, pentru a reconstrui propriul oraș cu un castel frumos, și în orele de agrement de lupte sângeroase cu forțele răului se pot angaja în agricultură.

Jocul este foarte frumos, grafica ei perfect trasate, culori luminoase, și, desigur, jucători, conducerea. Acesta este un mare plus pentru jocul browser gratuit, care nu va avea pentru a descărca programul, dar poti merge sub un cont de pe calculatoare diferite.   În scopul de a intra în lumea magică a jocului este necesară Legenda înregistrare Heroes, astfel încât se creează imaginea de joc și a salvat toate realizările cu intrări suplimentare. Vă puteți înregistra în două moduri, folosind site-uri de retele sociale sau adrese de e-mail.

 

 

Caracteristici Legenda Eroilor

Pornind pentru a juca jocul Legenda de utilizatori Heroes va trebui să determine caracterul. La niveluri mai ridicate, jucătorii vor putea crea alte caractere, dar autorul original a dat o gamă de trei clase de caractere diferite de sex, va trebui să decidă, pe de o:

  • Strelok – agil, dur, luptător exacte, capabil de a lovi inamicii de la distanta.
  • – Warrior puternică, bine protejat de erou, este ideal pentru lupta de aproape.
  • – Magician Lord de vrăji magice și poțiuni. Puteri miraculoase nu se poate zdrobi numai inamic de departe, dar, de asemenea, pentru a distruge echipa adversă, și totuși el este capabil de a vindeca tovarășii săi pe câmpul de luptă.

Chem într- un număr mare de lupte implicat erou, cu atât mai mult el experiențe, îl ajută să se dezvolte abilități.

În jocul The Legend of Heroes pot juca, lupta cu adversarii controlate de inteligență artificială și cu jucători reali în prezent pe rețea. Turn-based sistem de luptă, utilizatorul poate alege tactica de a plasa caractere și tovarășii lor pe câmpul de luptă. Cu mafioti si sefii de luptă se face automat, dar luptele cu adversari reali fac posibilă să intervină în cursul luptei.

erou City de la bun început a întregului închis, se află un castel singuratic pe pantele abrupte stâncoase ale munților și portalul deschide calea spre zona de luptă. Chiar și în timpul formării devine fierarie disponibile, este o funcție de stabilirea și îmbunătățirea armelor, este nevoie de nici argint, sau valuta diamante de joc, instrumente valoroase, care pot fi cumpărate cu bani reali sau realizează prin completarea sarcini. Cu cât jucătorul progresează prin niveluri, mai multe oportunități se deschide și clădiri. Altar permite să angajeze noi eroi, tabără de antrenament, pentru a le face mai puternice, și tot felul de construcții subterane deschide noi uși spre o lume imensă de joc.

Joc Legenda Eroilor, în ciuda faptului că accesul liber este mai mică de șase luni, a colectat o mulțime de fani. În interiorul lumea virtuală, nu se poate lupta doar cu jucători reali, dar, de asemenea, pentru a face prieteni cu ei, chat și să se alăture breasla. Guild ajută să reziste inamicului puternic și viclean și de a câștiga în cazul în care singur este imposibil de a face.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more